Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η δημοφιλής ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου, μιλώντας για όλους και για όλα.
Ειδικότερα, η Αθηνά Οικονομάκου καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα», αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που βίωσε αμέσως μόλις γέννησε, ενώ λίγο αργότερα δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχει υπάρξει περίοδος στη ζωή της που δούλευε 18 ώρες την ημέρα και δεν ήταν καθόλου ευτυχισμένη, ενώ είχε πάθει και φοβίες.

«Πιέστηκα πάρα πολύ, έπαθα φοβίες, νόμιζα ότι θα πάθω κρίση πανικού, ένιωθα πως το σώμα μου δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει. Τότε ξεκίνησα ψυχανάλυση και συνεχίζω μέχρι σήμερα. Πρώτα είχα πάει σε παθολόγο και μου είπε ότι κανονικά δεν έπρεπε να είμαι όρθια», είπε μεταξύ άλλων Αθηνά Οικονομάκου.
«Μόλις γέννησα, η αγωνία, το άγχος, η ευθύνη, η αλλαγή στη ζωή σου είναι τρόμος. Όλος αυτός ο πανικός μέχρι να συνειδητοποιήσεις τι έχει συμβεί, σε δυσκολεύει. Περνάει ο καιρός όμως και αλλάζουν όλα»,συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και για το πώς επηρεάστηκε μετά τον ερχομό του παιδιού τους. Η δημοφιλής ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά : «Ο ερχομός του παιδιού διατάραξε τις ισορροπίες μας ως ζευγάρι, ειδικά το πρώτο διάστημα, ωστόσο αυτή τη στιγμή είμαστε καλύτερα από ποτέ.»

Δείτε όλα όσα είπε η Αθηνά Οικονομάκου στο παρακάτω video: