Η Μόνικα, κατά κόσμον Μόνικα Χριστοδούλου, έγινε μανούλα για πρώτη φορά τον περασμένο Μάιο. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και ο τραγουδοποιός σύζυγός της, Σταύρος Ξενίδης, φροντίζουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ένα χρόνο μετά τη γέννηση της κορούλας της, η Μόνικα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό GALA και μίλησε πρώτη φορά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την εγκυμοσύνη της, αλλά και για τη χαρά που τη γέμισε ο ερχομός της κόρης της.

«Μέσα σε αυτό το διάστημα το πιο μεγάλο γεγονός της ζωής μου είναι ότι έγινα μανούλα. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης λόγω κάποιων επιπλοκών ήμουν αναγκασμένη να μείνω ξαπλωμένη το περισσότερο διάστημα, οπότε δεν μπορούσα να παίξω μουσική ή να ηχογραφήσω. Έκανα υπομονή, όλα πήγαν καλά και η κορού­λα μου γεννήθηκε τον περασμένο Μάιο γεμίζοντας το σπίτι μας με πολλή χαρά και πολλή έμπνευση, οπότε άρχισα ξανά! Καλλιτεχνικά από τότε έκανα συναυλίες κυρίως στο εξωτερικό, συναυλίες στη Γαλλία με τον φίλο μου Yuksek, δύο projects στην Αυστραλία και ένα θεατρικό έργο στην Κύπρο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

View this post on Instagram

Merry Christmas!!! ?? ?❤️❤️❤️

A post shared by MoniKa (@monika_music) on