Για ένα τέτοιο, φαινομενικά απλό, καθήκον μπορεί πολύ εύκολα να απογοητευτείτε ή ακόμα και να εκνευριστείτε, ειδικά αν είστε μόνοι. Υπάρχουν ορισμένα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την τελική θέση του πίνακα. Θα πρέπει να χτυπήσετε το καρφί στο τέλειο σημείο – αλλά όχι πολύ μακριά στον τοίχο! – και να προσπαθήσετε να συνδέσετε με επιτυχία το σκελετό σας πάνω στο καρφί. Και μετά ανησυχείτε για πολύ καιρό αν η νέα διακόσμησή σας είναι καλά καρφωμένη.

Ευτυχώς, βρήκαμε ένα μυστικό στο Twitter, αλλάζοντας το παιχνίδι DIY όπως το ξέρουμε. Και το μόνο πράγμα που θα χρειαστεί να κρεμάσετε τις φωτογραφίες σας με ασφάλεια είναι κάτι που ήδη κατέχετε: ένα πιρούνι.

Πρώτον, πρέπει να στηρίξετε το καρφί στο επιθυμητό σημείο στον τοίχο. Στη συνέχεια, απλά πρέπει να σύρετε το πιρούνι ανάποδα επάνω στο καρφί. Βεβαιωθείτε ότι οι οδόντες αγκαλιάζουν προσεκτικά το καρφί, έτσι δεν κινείται. Για το επόμενο βήμα, απλώς σύρετε τη φωτογραφία σας πάνω στο καρφίι, καθοδηγούμενη από το πιρούνι και voilà! Ένα τέλεια κρεμασμένο πλαίσιο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο 10 δευτερολέπτων για να δείτε το hack και μόνοι σας.