H Φωτεινή Αθερίδου διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της, μιας και σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά.

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά το μωρό της.

View this post on Instagram

Θεωρώ ότι οι άνθρωποι που καταφέρνουν να φοράνε Σετ πιζαμακια είναι οι ίδιοι που καταφέρνουν κ έχουν ένα σημειωματάριο με όλες τους τις υποχρεώσεις ! Κ είναι σπουδαίοι ! Ποτέ δε κατάφερα τίποτα από τα δυο ! ΥΓ όταν γελάω πάντα το ένα μάγουλο κλείνει το ένα μου μάτι ! Δε ξέρω γιατί ! Καλημέρα ! Και καλή μας άνοιξη ! #weareallcrazy #iamnotorganized #happy #love #homebreakfast #pyzamasmood #coffeetime #weonlyliveonce #wanderfullday #springmood #homesituation

A post shared by Fotini Atheridou (@fotiniatheridou) on

 Η 28χρονη ηθοποιός είναι σε σχέση με τον επίσης ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και ο ερχομός του μωρού θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Αν και η Φωτεινή κρατά την προσωπική της ζωή πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτή τη φορά η ευτυχία της δεν μπόρεσε να μείνει κρυφή.

Η γλυκιά ηθοποιός ανέβασε για πρώτη φορά, μία χιουμοριστική φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και έγραψε στη λεζάντα: «Τα πλεονεκτήματα της εγκυμοσύνης»!

 

Η ηθοποιός βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τις διακοπές του Πάσχα.