Μπορεί να έχει περάσει πάνω από μία δεκαετία από τότε που Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Ανιστον χώρισαν, όμως κατά καιρούς, οι φήμες περί επανασύνδεσης των δύο σταρ του Χόλιγουντ φουντώνουν. Αυτό είχε γίνει και όταν ο Πιτ είχε εμφανιστεί στο πάρτι της Ανιστον για τα 50α γενέθλιά της, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Τώρα όμως, η Mirror ρίχνει λάδι στη φωτιά σε αυτές τις φήμες, αφού σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα , το δώρο που έκανε ο Μπραντ Πιτ στην Τζένιφερ Ανιστον για τα γενέθλιά της, ήταν μία έπαυλη αξίας 79 εκατ. δολαρίων! Δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε σπίτι, αλλά εκείνο στο Μπέβερλι Χιλς, στο οποίο ζούσαν όσο ακόμα ήταν ζευγάρι.

Οταν ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Ανιστον χώρισαν, η έπαυλη βγήκε προς πώληση. Πηγές από το περιβάλλον της Άνιστον, λένε πως το γεγονός ότι έχασε «το σπίτι των ονείρων της», έκανε μεγαλύτερο τον πόνο του διαζυγίου. Μετάνιωνε μάλιστα που δεν εξαγόρασε το μερίδιο του Πιτ. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, φαίνεται όμως πως τώρα ο Πιτ, αποφάσισε να κάνει δώρο στην Άνιστον την παλιά τους «φωλιά».

Ειδικότερα και σύμφωνα πάντα με την Mirror, ο Μπραντ Πιτ αποφάσισε να δώσει 79 εκατ. δολάρια, προκειμένου να αγοράσει ξανά το σπίτι, έτσι ώστε να το χαρίσει στην Ανιστον. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας, εκείνη συγκινήθηκε όταν έμαθε τις προθέσεις του πρώην συζύγου της.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την έπεαυλη που κάποτε στέγαζε τον έρωτα των Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον: