Τη δική της απάντηση στο ερώτημα «τι δώρο παίρνει κανείς σε ένα βασιλικό μωρό» δίνει η διάσημη Αμερικανίδα παρουσιάστρια, Όπρα Γουίνφρεϊ.

 

 

Τις τελευταίες μέρες, αυτό που απασχολεί τον βρετανικό Τύπο αλλά και τα γραφεία στοιχημάτων είναι το βασιλικό μωρό του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Το όνομα που θα έχει το μωρό, το φύλο αλλά και η ημερομηνία γέννησης είναι αυτά που «προβληματίζουν» το κοινό. Μάλιστα το ζευγάρι έχει πολλούς διάσημους φίλους οι οποίοι και αυτοί περιμένουν να δουν το βασιλικό μωρό.

Εν μέσω αυτής της φρενίτιδας για το βασιλικό μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, η Όπρα Γουίνφρεϊ ανακοίνωσε πως έχει κατασταλάξει στο δώρο που θα πάρει και είναι τελείως ουδέτερο.

Μιλώντας στο Access Hollywood, η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκάλυψε το δώρο που θα κάνει στο νέο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας:

«Έχω ένα στάνταρ δώρο που κάνω για τους ανθρώπους που πραγματικά νοιάζομαι. Μπορεί να μην ξέρω το όνομα του μωρού ούτε το φύλο του, αλλά σίγουρα αυτό το μωρό θα έχει τόσα πολλά βιβλία που θα διαβάζει σε όλη του τη ζωή», είπε η μεγιστάνας των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Σημειώνεται ότι η Όπρα Γουίνφρεϊ ήταν ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους καλεσμένη που παρεβρέθηκαν στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ τον περασμένο Μάιο, ενώ πρόσφατα το παλάτι του Μπάκιγχαμ, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον πρίγκιπα Χάρι για τη δημιουργία μιας σειράς ντοκιμαντέρ με θέμα την ψυχική υγεία.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκάλυψε επίσης, πως ο πρίγκιπας Χάρι είναι πολύ καλός συνεργάτης. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που το κάνουμε όλο αυτό μαζί – είναι ένας πραγματικός συνεργάτης απαντάει στα email πολύ γρήγορα».