Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση έκανε την Τετάρτη, η βασιλική οικογένεια του Σάσεξ, μετά την πολυαναμενόμενη γέννηση του μωρού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Συγκεκριμένα, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, εμφανίστηκαν για ένα μόνο λεπτό μπροστά από τις κάμερες με τον Δούκα να κρατάει στην αγκαλιά του το νεογέννητο γιο τους.

To πριγκιπικό ζευγάρι δεν ακολούθησε το πρωτόκολλο όπως η Κέιτ Μίντλετον που μετά τις γεννήσεις των παιδιών της εμφανιζόταν με τα νεογέννητα μπροστά από την κλινική και ενώπιον πλήθους φωτογράφων. Η πρώτη εμφάνιση  του νεογέννητου γιου του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ έγινε δύο μέρες αφότου ήρθε στον κόσμο.

Ανάμεσα στα τηλεοπτικά κανάλια που βρέθηκαν στο Παλάτι προκειμένου να μεταδώσουν την πρώτη εμφάνιση της οικογένειας θα είναι και το αμερικάνικο κανάλι CBS. Η πρόσκληση της αμερικανικής τηλεόρασης προκάλεσε αίσθηση στη Βρετανία καθώς τα ηνία κατείχε πάντα το BBC. Ωστόσο στο CBS εργάζεται η στενή φίλη της Μαρκλ, Γκέιλ Κινγκ, και αυτό φαίνεται πως διαδραμάτισε κάποιο ρόλο.

Σημειώνεται ότι η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ αναμένεται να δει σήμερα τον νέο της δισέγγονο, όπως μετέδωσε το βρετανικό πρακτορείο Press Association. Η 93χρονη μονάρχης μένει εδώ και λίγες ημέρες στον Πύργο του Ουίνδσορ, πολύ κοντά στην αγροικία Φρόγκμορ όπου διαμένουν ο Χάρι και η Μέγκαν.

Το όνομα του βασιλικού μωρού

Τέλος στην αγωνία εκατομμυρίων ανθρώπων που περίμεναν πώς και πώς να μάθουν το όνομα του νεότερου μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αλλά και χιλιάδων άλλων οι οποίοι είχαν ποντάρει μεγάλα ποσά στα γραφεία στοιχημάτων, έδωσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση έκανε σήμερα Τετάρη, η βασιλική οικογένεια του Σάσεξ, μετά την πολυαναμενόμενη γέννηση του μωρού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ αποκάλυψαν ότι το όνομα του γιού τους είναι: Άρτσι Χάρισον Μάουντμπάτεν-Ουίνδσορ (Archie Harrison Mountbatten-Windsor).