Το ζευγάρι Kylie Jenner – Travis Scott διαψεύδουν συνεχώς τις φήμες περί τσακωμών και χωρισμού με τα αλλεπάλληλα post στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

 

Το ζευγάρι της αμερικανικής showbiz είναι πολύ ευτυχισμένο και ο έρωτας που τους ενώνει μέρα με τη μέρα γίνεται δυνατότερος.

 

View this post on Instagram

I brought the snow 2 da desert ?

A post shared by flame (@travisscott) on

Ο χρόνος κυλά υπέροχα όταν είναι μαζί και την συντροφιά τους συμπληρώνει η μικρή τους κόρη, Stormi, που την αγαπούν πολύ και της συμπεριφέρονται σαν πριγκίπισσα.

 

View this post on Instagram

?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, οι ευτυχισμένοι γονείς διοργάνωσαν ένα τεράστιο πάρτι για τα γενέθλια της μικρής Stormi, ξοδεύοντας αστρονομικό ποσό.

 

View this post on Instagram

i had to go all out for my baby. #StormiWorld

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Γλυκά, πίτσες, νέον φώτα και πολύ παιχνίδι σε καρουζέλ και κούνιες ειδικά διαμορφωμένες για τα πρώτα γενέθλια της μικρής τους κόρης.

 

Την αγάπη της για την πανέμορφη κορούλα της έδειξε και πάλι η Kylie με το τατουάζ που έκανε στο χέρι της, τόσο εκείνη όσο και… η πολύ καλή της φίλη Anastasia Karanikolaou.

 

H νεαρή επιχειρηματίας και η καλή της φίλη έγραψαν το όνομα της Stormi, αφού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και των δύο.