H Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει ξετρελαθεί τους τελευταίους μήνες με τον ερχομό του γιου της, αλλά ποτέ της δεν έχει παραμελήσει τις αδυναμίες της, όπως έχει δηλώσει και η ίδια, τις μικρές της, πανέμορφες κόρες, Μαίρη και Νάγια.

 

Με αφορμή, λοιπόν, τα γενέθλιά τους αποφάσισε να οργανώσει μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, ένα ξεχωριστό πάρτυ για τις μικρές τους πριγκίπισσες, στο Μουσείο Οίνου, με δεκάδες παιχνίδια και ακόμα πιο πολλά ζαχαρωτά!

 

 

Όλη η οικογένεια λοιπόν βρέθηκε μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και διασκέδασε με παιχνίδια στο τραμπολίνο, βόλτες στο γκαζόν, αλλά και απόλαυσε γευστικά γλυκά, από το ξεχωριστό candy bar που ετοιμάστηκε, όπως είπε και η παρουσιάστρια από τις «Κατερινούλες», σε σχετική της ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Για τη μικρή Μάγια που έκλεισε τα έξι της χρόνια ετοιμάστηκε μια λαχταριστή τούρτα «πάντα» ενώ για η μικρή της αδελφή, Μαίρη, έκλεισε τα πέντε και έσβησε τα κεράκια της σε τούρτα «ουράνιο τόξο».

 

 

Το λαχταριστό candy bar διέθετε λιχουδιές κάθε είδους για τις μικρές πριγκίπισσες αλλά και για κάθε καλεσμένο, μικρό και μεγάλο.

 

Η παρουσιάστρια φυσικά πόζαρε στον πανέμορφα διακοσμημένο χώρο και ευχήθηκε στις κόρες της χρόνια πολλά, γεμάτα αγάπη.