Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, και αποκάλυψαν τα πάντα.

Από τον τρόπο που ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά μέχρι το γάμο τους, αλλά και το όνομα που έχουν αποφασίσει να δώσουν στην κόρη τους, την οποία περιμένουν σε λίγους μήνες από τώρα.

Η τραγουδίστρια και ο γνωστός αθλητής και personal trainer δεν έκρυψαν το πόσο ευτυχισμένοι είναι. Η Ελένη μίλησε για τη σχέση τους που ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο και δεν έκρυψε την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του συντρόφου της.

 

Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί τον Ιούνιο με πολιτικό γάμο πριν τον ερχομό του παιδιού τους, όμως, όπως είπαν και οι δύο, πρόκειται να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο τον οποίο θα συνδυάσουν με τη βάφτιση της κόρης τους.

 

 

Μάλιστα, εξέπληξαν ευχάριστα τον παρουσιαστή αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά το όνομα της μικρής που δεν το γνωρίζουν, όπως είπαν, ούτε οι γονείς τους.

Το ζευγάρι λοιπόν ανακοίνωσε πως η μικρή τους θα πάρει δύο ονόματα, Μελίτα και Δήμητρα. Μελίτα επειδή τους άρεσε πολύ ως όνομα και Δήμητρα από τη μητέρα του Ετεοκλή.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψαν στο βίντεο που ακολουθεί.