Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η σύζυγός του, Ηλέκτρα Αστέρη, έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις 18 Απριλίου και έκτοτε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

 

View this post on Instagram

All you need is love #TheBeatles ? Location ? #Thessaloniki Photo ? @ftbletsas _________________________________________________ Η πρώτη χρονιά που γιορτάζω αυτή την υπέροχη γιορτή. Τη γιορτή της μητέρας. Αγκαλιά με τη μικρή μου. Φέτος είναι η πρωτη χρόνια που καταλαβαίνω πολύ περισσότερο όλα όσα έκανε η δική μου μαμά για μένα και ίσως κατά ένα τρόπο τα εκτιμώ και περισσότερο. Φέτος είναι η πρωτη χρόνια που καταλαβαίνω τις ανησυχίες, τα άγχη και την υπερβολή σε κάθε κουβέντα της μαμάς μου. Η δύναμη της μητρικής αγάπης είναι τόσο τεράστια και ο δεσμός μητέρας και παιδιού είναι μοναδικός. Τώρα πια το νιώθω διαφορετικά. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες μα πιο πολύ χρόνια πολλά στην δική μου υπέροχη μαμά που με έκανε ό,τι είμαι. Μαμά σ'αγαπάω πολύ. _________________________________________________ #Mom #NewMom #BabyCity #NewBorn #BabyGirl #Baby #NewMama #Hug #Hugs#Thessaloniki #Room #Wow #Sweet #Cute #Home #Babies #NewRoom #Maternity #BabyLove #BabyCute #InstaBaby #MothersDay #HappyMom

A post shared by E L E C T R A A S T E R I (@electra_asteri) on

Ο ερχομός της κορούλας τους τούς ένωσε ακόμη πιο πολύ και το ζευγάρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του.

Πρόσφατα, οι νέοι γονείς έκαναν την πρώτη βόλτα τους με την κορούλα τους και μοιράστηκαν στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

«Σαραντίσαμε και βγήκαμε την πρώτη μας οικογενειακή βόλτα!», έγραψε ως λεζάντα ο χαρούμενος μπαμπάς.

Δείτε τις φωτογραφίες.