Τόσο η ηθοποιός όσο και ο τραγουδιστής σύντροφός της, Δήμος Αναστασιάδης, είναι «ξετρελαμένοι» με την έλευση του νέου μέλους που ολοκλήρωσε με τον πιο αρμονικό τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία.

Η ίδια μάλιστα, στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν δίστασε να αποκαλύψει την ευτυχία που βιώνει αλλά και τις δυσκολίες που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής.

Συγκεκριμένα ανάρτησε μία φωτογραφία της πλάι στο πορτ μπεμπέ, κοιτάζοντας στοργικά το μπεμπάκι της και έγραψε στη λεζάντα: «Γίνεσαι πιο πολύ μαμά κάθε μέρα. Αυτά τα λόγια σκέφτομαι και ίσως για πρώτη φορά στην ζωή μου μαθαίνω να δίνω χρόνο.»

«Τις πρώτες μέρες είπα στην δική μου μαμά «δεν θα τα καταφέρω» (όπως εσύ). Σήμερα νιώθω ήδη πιο σίγουρη κ δυνατή.»

«Στο πρώτο επίμονο κλάμα αισθάνθηκα ότι μουδιάζω, τώρα νιώθω ότι μου μιλάει και νομίζω ότι καταλαβαίνω.» ανέφερε χαρακτηριστικά

«Με το να είμαι τόσο ανυπόμονη συνειδητοποιώ πόσο αδικούσα τον εαυτό μου κ τους άλλους. Αρχίζω να εμπιστεύομαι την διαδικασία κ την αγάπη μου κ λέω στον εαυτό μου πώς το μόνο ταλέντο που χρειάζομαι είναι υπομονή. Και υπομονή.»

 

Δείτε το γλυκό στιγμιότυπο:

View this post on Instagram

Γίνεσαι πιο πολύ μαμά κάθε μέρα. Αυτά τα λόγια σκέφτομαι και ίσως για πρώτη φορά στην ζωή μου μαθαίνω να δίνω χρόνο. Τις πρώτες μέρες είπα στην δική μου μαμά "δεν θα τα καταφέρω" (όπως εσύ). Σήμερα νιώθω ήδη πιο σίγουρη κ δυνατή. Στο πρώτο επίμονο κλάμα αισθάνθηκα ότι μουδιάζω, τώρα νιώθω ότι μου μιλάει και νομίζω ότι καταλαβαίνω. Με το να είμαι τόσο ανυπόμονη συνειδητοποιώ πόσο αδικούσα τον εαυτό μου κ τους άλλους. Αρχίζω να εμπιστεύομαι την διαδικασία κ την αγάπη μου κ λέω στον εαυτό μου πώς το μόνο ταλέντο που χρειάζομαι είναι υπομονή. Και υπομονή. ? _______________________________________ #chicco @chicco_greece #babyhug #fourinone ?@ghostdog_nk

A post shared by ᴊᴇɴɴʏ ᴛʜᴇᴏɴᴀ (@jennytheona) on