Συχνά βλέπουμε φωτογραφίες μαμάδων που παραμένουν όμορφες και σέξι μετά την έλευση των παιδιών τους. Κρίμα δεν είναι να παραμελούμε και τους μπαμπάδες;

Εξάλλου, αν και το σώμα τους δεν περνά τις αλλαγές της εγκυμοσύνης, δεν είναι σπάνιο οι μέλλοντες μπαμπάδες να βάζουν κάποια κιλάκια παραπάνω για… συμπαράσταση, ενώ όλες γνωρίζουμε τι επίδραση μπορεί να έχει μια μακροχρόνια σχέση στην εμφάνιση ανδρών και γυναικών.

Αυτοί οι πέντε μπαμπάδες, όμως, τα απέφυγαν όλα αυτά. Και με το παραπάνω!

1. Σάκης Ρουβάς

Δεν θα μπορούσαμε παρά να ξεκινήσουμε από τον πανέμορφο και ταλαντούχο Σάκη Ρουβά. Άλλωστε, το καλογυμνασμένο κορμί του – το οποίο διατηρεί ακμαίο – σε συνδυασμό με το ζεστό χαμόγελο και την υπέροχη φωνή του δεν αφήνει ασυγκίνητη καμία γυναίκα.

2. Γιάννης Αϊβάζης

Εκτός από εξαιρετικός ηθοποιός, ο Γιάννης Αΐβάζης είναι και πολύ καλός μπαμπάς για την μικρή κορούλα του, την Ισμήνη. Επίσης, συμβαίνει να είναι και ακαταμάχητος.

3. Θοδωρής Μαραντίνης

Ο ταλαντούχος μουσικός με το ροκ στυλ και τα πολλά τατουάζ είναι, ως γνωστών, και περήφανος μπαμπάς δύο μικρών παιδιών που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου. Όσο για τους λόγους που τον συμπεριλάβαμε στη λίστα μας, μια βόλτα από τον λογαριασμό του στο Instagram αρκεί για να τους καταλάβετε.

4. Αντώνης Βλοντάκης

Έλληνας διεθνής αθλητής του πόλο και πατέρας ενός γιου, ο Αντώνης Βλοντάκης όπως είναι φυσικό συγκατελέγεται στους πιο σεξι μπαμπάδες της ελληνικής showbiz.

5. Αποστόλης Τότσικας

Μπορεί να τον αφήσαμε για το τέλος, όμως ο Αποστόλης Τότσικας αναδείχθηκε σεξ σύμπολ από την πρώτη του εμφάνιση στις οθόνες μας. Σήμερα, στα 36 του χρόνια και πατέρας διδύμων, ο ταλαντούχος ηθοποιός είναι πιο γοητευτικός από ποτέ.