H νεαρή μανούλα Κάιλι Τζένερ, σε ηλικία μόλις 21 ετών, έγινε, σύμφωνα με το Forbes, η νεότερη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο και η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος όλων των εποχών. Διευθύνει μία κολοσσιαία επιχείρηση καλλυντικών προϊόντων και όπως είναι επόμενο χαρίζει απλόχερα τα πάντα στην μικρή της κόρη, Στόρμι. Στη λίστα προστέθηκε και το εξώφυλλο στο Harper’s Bazaar Arabia.

Η Στόρμι Γουέμπστερ πόζαρε στην αγκαλιά της μαμάς της κοιτώντας με περιέργεια τον φωτογραφικό φακό, ενώ από το πλάνο δε θα μπορούσε να λείπει και η γιαγιά της ή αλλιώς «momager», Κρις Τζένερ!

Η εμφάνιση της μικρής Στόρμι δεν ήταν προγραμματισμένη, σύμφωνα με το περιοδικό. Η μαμά Κάιλι δεν αφήνει ποτέ τη Στόρμι από την αγκαλιά της. Έτσι, κατά την διάρκεια της φωτογράφισης. έβγαλε ξαφνικά ένα παιδικό φόρεμα από την τσάντα της, που ταίριαζε με το λεοπάρ λουκ που είχε η ίδια και η μητέρα της. «Ας το κάνουμε» είπε στους φωτογράφους και το αποτέλεσμα μιλά από μόνο του!

 

Παράλληλα, η Κάιλι μίλησε για τη σχέση της με τη μητέρα της, Κρις: «Όταν έγινα μητέρα, η άποψή μου για τη ζωή άλλαξε εντελώς, όπως και το πώς έβλεπα εγώ τη δική μου μητέρα και άρχισα πλέον να εκτιμώ όλα όσα είχε κάνει εκείνη για μένα», αποκαλύπτει.

 

«Τώρα μπορώ να καταλάβω το πώς νιώθει για μένα, τον τρόπο που με αγαπά, και το πόσο δυνατή είναι η αγάπη της για όλα τα παιδιά της, γιατί κι εγώ είμαι παθιασμένη με τη Στόρμι», δήλωσε, με τη μητέρα της να απαντά αυθόρμητα: «Κι εγώ έχω εμμονή με σένα, Κάιλι»!