Ο γιος του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Νάταλι Κάκκαβα είχε πρόσφατα γενέθλια και η ανάρτηση του τρυφερού μπαμπά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μας συγκίνησε πολύ.

View this post on Instagram

14 Μαΐου 2010…(Πέρασαν κι’όλας 9 χρόνια?)❣️Ημέρα καρμική-ορόσημο για τη ζωή μου…✔️Ημέρα αφετηρία,μίας κοινής πορείας,με έναν υπέροχο άνθρωπο,σύζυγο και μητέρα‼️Και όπως λέω πάντα…’’Στα ζόρια φαίνεται η αγάπη’’✔️Επίσης,εάν έλεγα έρευνα?,θα σας προέτρεπα σε ανύποπτο χρόνο να ρίξετε μία μάτια με το ταίρι σας στο άλμπουμ ή στο dvd του γάμου σας…?❣️(Αγκαλιασμένοι σαν πιγκουινάκια…?)

A post shared by Δημοσιογράφος??? (@g.goudaras) on

 

Για τα γενέθλια του γιου του, Μάρκου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποφάσισε να αναρτήσει πληθώρα φωτογραφιών του μικρού και να τις συνοδεύσει με το πιο συγκινητικό μήνυμα.

Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Μικρό μου αστέρι, Μάρκο‼️ Αγόρι μου γλυκό, θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που σαν σήμερα πριν 5 χρόνια σε έφερε στη ζωή μας. Κάνεις τις πιο ζεστές αγκαλιές, έχεις το πιο γάργαρο γέλιο του κόσμου, είσαι μεγάλος παιχταράς, αλλά και μεγάλος τσαντίλας! Σε λατρεύω για όλα αυτά και εκατομμύρια ακόμη που μας δίνεις καθημερινά και εύχομαι να είσαι πάντα δίπλα στον αδελφό σου (και ας πλακώνεστε καθημερινά…)‼️‼️‼️‼️Να είσαι γερός και τυχερός, όπως όλα τα παιδάκια του κόσμου».

Δείτε την ανάρτηση.

 

View this post on Instagram

Μικρό μου αστέρι?Μάρκο‼️Αγόρι μου γλυκό,θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που σαν σήμερα πριν 5 χρόνια σε έφερε στη ζωή μας?✔️Κάνεις τις πιο ζεστές αγκαλιές,έχεις το πιο γάργαρο γέλιο του κόσμου,είσαι μεγάλος παιχταράς,αλλά και μεγάλος τσαντίλας❣️Σε λατρεύω για όλα αυτά και εκατομμύρια ακόμη που μας δίνεις καθημερινά…και εύχομαι να είσαι πάντα δίπλα στον αδελφό σου(και ας πλακώνεστε καθημερινά…)‼️‼️‼️‼️Να είσαι γερός και τυχερός,όπως όλα τα παιδάκια του κόσμου??❤️

A post shared by Δημοσιογράφος??? (@g.goudaras) on