Η όμορφη παρουσιάστρια μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, πήρε αμέσως την κόρη της και ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη δεν παραλείπει να δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από τις πολλές βουτιές και τα παιχνίδια κάτω από ήλιο μαζί με την κορούλα της, Αλεξάνδρα.

Μαμά και κόρη απολαμβάνουν τη θάλασσα ενώ η γλυκιά Αλεξάνδρα ρεμβάζει, αγναντεύοντας την θάλασσα και τρώγοντας το φρούτο της.

«Να εδώ η Αλεξάνδρα τρώει το βερίκοκό της και πίνει το νερό της αγναντεύοντας τη θάλασσα μετά το μπάνιο της», γράφει χαρακτηριστικά η τρυφερή μανούλα!

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία.

 

View this post on Instagram

Να εδώ η Αλεξάνδρα τρώει το βερύκοκο της κ πίνει το νερό της αγναντεύοντας τη θάλασσα μετά το μπάνιο της! Κ μου είπε να σας πω πως θέλει σε συνεργασία με τον φίλο της @dimitris_adamis ( μαγκιές σβουρες) κ με τον μπαμπά της @marossoulis_productions , να κάνει give away! Θέλει λέει να κληρωσει 5 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «πητερ παν» που μετά την επιτυχημένη χειμερινή σεζον είναι ήδη σε περιοδεία κ την Παρασκευή 12/7 θα είναι στο κηποθέατρο Παπάγου ! Αν λοιπόν έχετε παιδάκια κ θέλετε να πάτε να δείτε την παράσταση απλά κάνετε ένα σχόλιο για να μπορέσουμε με τη σειρά μας μα κάνουμε τη κλήρωση την Παρασκευή το πρωί! #peterpan #peterpantour #magikessvoures

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on