Ο μικρός και αξιολάτρευτος Φοίβος είχε τα τρίτα γενέθλιά του και η μαμά του διοργάνωσε ένα πάρτι-υπερπαραγωγή στο σπίτι τους.

 

Μάλιστα, η Αλίκη Κατσαβού μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών με τον Φοίβο και τον Κώστα Βουτσά, δείχνοντας πόσο όμορφα πέρασαν.

«Ο Φοίβος μας έγινε 3 ετών! Χθες λοιπόν το γιορτάσαμε με λίγους φίλους και συγγενείς αγαπημένους. Δε θα γράψω δακρύβρεχτες λεζάντες για το φως που μπήκε στη ζωή μου πριν τρία χρόνια. Θα πω απλά ότι το παιδί μου με δίδαξε να βάζω σωστές προτεραιότητες, να αξιοποιώ το χρόνο μου σωστά και πάνω από όλα μου έδωσε το μετρό της αληθινής αγάπης.? Μωρό μου θέλω να χαμογελάς πάντα!», έγραψε ως λεζάντα στη δημοσίευσή της η τρυφερή μανούλα.

Δείτε τις φωτογραφίες.

 

View this post on Instagram

Ο Φοίβος μας έγινε 3 ετών! Χθες λοιπόν το γιορτάσαμε με λίγους φίλους και συγγενείς αγαπημένους. Δεν θα γράψω δακρυβρεχτες λεζάντες για το φως που μπήκε στη ζωή μου πριν τρία χρόνια. Θα πω απλά ότι το παιδί μου με δίδαξε να βάζω σωστές προτεραιότητες, να αξιοποιώ το χρόνο μου σωστά και πάνω από όλα μου έδωσε το μετρό της αληθινής αγάπης. ? Μωρό μου θέλω να χαμογελάς πάντα! . . . #fivosvoutsas #birrhday #familylife #familypictures #birthdaycake #joy #love #hope #mylifestory #myson #myhappines

A post shared by Αλίκη Κατσαβού /Alice Katsavou (@alikikatsavou) on