Ο Γιάννης Βαρδής έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τη σύζυγό του, Νατάσα Σκαφιδά. Η ευτυχία του ερωτευμένου ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, του Αντώνη, ο οποίος γεννήθηκε τον Ιούνιο.

 

View this post on Instagram

15/6/19✨✨✨ Η απόλυτη ευτυχία για 2η φορά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα μας… Ήρθε στην ζωή μας το δεύτερο αγγελούδι μας για να μας χαρίσει ακόμα πιο ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές!!! Άνθρωπέ μου @giannisvardis σ ευχαριστώ τόσο πολύ που μου έδωσες την ευκαιρία να νίωσω για ακόμα μία φορά κάτι τόσο δυνατό…σ´αγαπάω μέχρι το τέλος του κόσμου!!! Μαμά μου @eriagnew είσαι μοναδική!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσας για τις ευχούλες σας,εύχομαι σε όλους υγεία ,ευτυχία ,γαλήνη και σε όποιον το επιθυμεί ,να αξιωθεί να ζήσει το θαύμα της ζωής!!! #newborn #babyboy #happiness #fulloflove

A post shared by Natasa Skafida-Vardi (@natasaskafida) on

Αυτήν την περίοδο η αγαπημένη οικογένεια περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο όμορφο νησί της Λήμνου και ο τρυφερός μπαμπάς δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία με την κορούλα του.

«Πώς να μη λιώνεις όταν σε κοιτάζει αυτό το πλασματάκι έτσι;», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας και πραγματικά τον καταλαβαίνουμε!

Δείτε τη φωτογραφία πατέρα-κόρης.