Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Βασιλική Μιλλούση, αφού σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.

Η μέλλουσα μανούλα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απολαμβάνει να επικοινωνεί με τους followers της.

 

 

Πρόσφατα, μέσω μιας ανάρτησής της μοιράστηκε το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί στην εγκυμοσύνη της. Φυσικά, μην ξεχνάτε ότι είναι γυμνάστρια, καθώς και ότι κάθε γυναίκα βιώνει διαφορετικά την εγκυμοσύνη της.

«Καλημέρα σας! Με ρωτάτε πολλές τι γυμναστική κάνω τώρα που είμαι έγκυος, λοιπόν… όσο ήμουν διακοπές έκανα όλη την άσκησή μου μέσα στη θάλασσα, νωρίς το πρωί. Ήταν το καλύτερο! Τώρα όμως που δεν είμαι πια στη θάλασσα και έχω όλο το βάρος της κοιλίτσας μου εγώ, κάνω κάτι τέτοιο χωρίς να ανεβάζω παλμούς αρκετά και φυσικά όταν δεν νιώθω πολύ καλά… απλά δεν κάνω. Η άσκηση στην εγκυμοσύνη είναι πολύ καλή αρκεί να μην κάνουμε υπερβολές (αυτό βέβαια έχει να κάνει και με την φυσική κατάσταση που είχαμε πριν)», έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτηση.

 

View this post on Instagram

Καλημέρα σας!!❤ Με ρωτάτε πολλές τι γυμναστική κάνω τώρα που είμαι έγκυος,λοιπόν…όσο ήμουν διακοπές έκανα όλη την άσκησή μου μέσα στη θαλασσα ,νωρις το πρωι.Ήταν το καλύτερο! Τωρα όμως που δεν ειμαι πια στη θάλασσα και έχω όλο το βάρος της κοιλίτσας μου εγώ ,κάνω κάτι τέτοιο χωρίς να ανεβάζω παλμούς αρκετα και φυσικα όταν δεν νιώθω πολυ καλά…απλα δεν κάνω? Η άσκηση στην εγκυμοσύνη είναι πολύ καλή αρκει να μην κάνουμε υπερβολές(αυτο βέβαια έχει να κάνει και με την φυσική κατάσταση που είχαμε πριν) #pregnancybelly #pregnant #workout #fitmomtobe #loveyourbody

A post shared by Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) on