Η Χριστίνα Αλούπη ζει μόνιμα στην Αμερική μαζί με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Κέφαλο, και τα δύο τους αγοράκια. Η ευτυχία του όμορφου ζευγαριού ολοκληρώθηκε τον περασμένο Γενάρη, όταν κράτησαν στην αγκαλιά τους τον δεύτερο γιο τους.

 

View this post on Instagram

January 7th 2019 Welcome to our family precious baby boy?? Ήρθες στην αγκαλιά μας μέσα στην καρδιά του χειμώνα, μια Δευτέρα που όμως έμοιαζε περισσότερο με άνοιξη και έκανες τη ζωή μας να αλλάξει και πάλι με τον πιο μαγικό τρόπο! Σου υπόσχομαι η ζωή σου θα είναι γεμάτη αγάπη, γέλια, άπειρες αγκαλιές και αμέτρητα φιλιά✨ Καλωσήρθες στην οικογένεια μας γλυκό μου αγοράκι??? #newborn #baby #babyboy #welcome #love #boymama #precious #infant #loveyou #family #blessed

A post shared by Christina?Aloupi (@aloupichristina) on

Με κάθε ευκαιρία επισκέπτονται την Ελλάδα για να δουν τους δικούς τουςμ ενώ την επιλέγουν σταθερά και για τις καλοκαιρινές τους διακοπές ως οικογένεια.

 

Πρόσφατα, η ξανθιά καλλονή δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με την ίδια να κρατάει στην αγκαλιά της τον μικρότερο γιο της κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Χαλκιδική, αποχαιρετώντας έτσι το καλοκαίρι.

Δείτε την ανάρτησή της.