Η Ελένη Χατζίδου εξακολουθεί να είναι ενεργή στα social media ακόμη και μετά τη γέννα της κορούλας της και ενημερώνει τους followers της για τη νέα καθημερινότητά της.

 

 

Η γλυκιά μανούλα δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα για την κοιλίτσα που δεν έχει φύγει ακόμη αλλά και για το πώς βιώνει τις πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι.

Τι είναι όμως αυτό που δυσκολεύει περισσότερο την τραγουδίστρια μετά τη γέννα; 

«Η αλήθεια είναι πως πίστευα ότι η κοιλιά εξαφανίζεται δια μαγείας… Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη, δεν έχω καταλάβει κούραση καθόλου ειλικρινά (γι’ αυτό με βλέπετε και τόσο ενεργή στα social), ο θηλασμός είναι ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια, αλλά συνηθίζεται κι όταν τα καταφέρνω νιώθω υπέροχα. Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στις απανταχού λεχώνες», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή της:

 

View this post on Instagram

Κάπως έτσι είναι οι λεχώνες 5 ημερών! Η αλήθεια είναι πως πιστευα ότι η κοιλιά εξαφανίζεται δια μαγείας Χαχα??‍♀️? Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη,δεν έχω καταλάβει κούραση καθόλου ειλικρινά(γι αυτό με βλέπετε κ τόσο ενεργή στα social),ο θηλασμός είναι ένα απ τα πιο δύσκολα κομμάτια αλλά συνηθίζεται κ όταν τα καταφέρνω νιώθω υπέροχα☺️ Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στις απανταχού λεχώνες✌?

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) on