Ο Βενσάλ Κασέλ και η Μόνικα Μπελούτσι ήταν για πολλά χρόνια ένα από τα πιο όμορφα και γοητευτικά διάσημα ζευγάρια.

View this post on Instagram

#casselbellucci

A post shared by Pascal Ornano (@pascalornano) on

Πλέον, φυσικά, έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους, με τον Γάλλο ηθοποιό να έχει γίνει μάλιστα και πάλι πατέρας από τη νέα του σύζυγο, με την οποία ζουν στον Αμαζόνιο.

Ωστόσο, ο γοητευτικός ηθοποιός δεν ξεχνά ποτέ τα τρία παιδιά που απέκτησε με την πρώην σύντροφό του και τα οποία υπεραγαπά.

View this post on Instagram

sisters ?‍♀️ #devacassel #monicabellucci

A post shared by Deva Cassel Fan Club (@devacasselfans) on

Μάλιστα δεν διστάζει να «τσαλακώσει» τη σέξι εικόνα του προκειμένου να απολαύσει τη συντροφιά τους, όπως στο παρακάτω αστείο στιγμιότυπο.

View this post on Instagram

Happiest man alive ❤️ #WWbackstage

A post shared by Vincent Cassel (@vincentcassel) on

Αυτές τις μέρες, η μεγάλη του κόρη Ντέβα συμπλήρωσε τα 15 χρόνια της ζωής της. Η έφηβη έχει κληρονομήσει την εκθαμβωτική ομορφιά της μαμάς της, κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο. Ήδη έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνια του οίκου Dolce & Gabbana.

Ο τρυφερός πατέρας της, ο οποίος φαίνεται πως της έχει τεράστια αδυναμία, της ευχήθηκε με μια ανάρτησή του στο Instagram, η οποία πραγματικά δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Συγκεκριμένα, ανέβασε μια πολύ όμορφη φωτογραφία της μεγάλης του κόρης, γράφοντας:

«Η αγάπη μου, η γλύκα μου, η σπουδαία μου, η Λιθουανή μου, η Ρωμαία μου, η παριζιάνα μου, η κόρη μου, η κόρη μου, η Deva μου. Χρόνια πολλά αγαπημένη αγάπη μου. Σε αγαπώ περισσότερο από το οτιδήποτε»

Δείτε την υπέροχη ανάρτηση: