Δεν είναι μυστικό. Κάποιοι άνθρωποι είναι γονιδιακά “ευλογημένοι”. Κανείς μας δεν ξαφνιάζεται που οι γιοι του Πιρς Μπρόσναν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, καθώς ο πατέρας τους ανήκει στους πιο γοητευτικούς άνδρες στην ιστορία του Χόλιγουντ.

https://www.instagram.com/p/ByD3t3qAsfx/

https://www.instagram.com/p/BuGcLMVgBLJ/

Μάλιστα, ο μεγαλύτερος γιος του, ο 36χρονος Σον, έχει ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του στην υποκριτική, ενώ πριν λίγες ημέρες ο Πιρς Μπρόσναν ενημέρωσε μέσω του Instagram ότι ο γιος του ετοιμάζεται να κάνει αλλαγή καριέρας και να γίνει ψυχολόγος.

https://www.instagram.com/p/B2YqAquATkC/

Όμως εκτός από τον όμορφο Σον, ο γοητευτικός ηθοποιός έχει αποκτήσει και άλλους δύο, αρκετά μικρότερους γιους. Ο 22χρονος Ντίλαν εργάζεται ως μοντέλο εδώ και αρκετό καιρό και έχει τραβήξει την προσοχή του κοινού και των επαγγελματιών της μόδας με την εμφάνισή του.

https://www.instagram.com/p/BpF20TOnWLh/

Τώρα όμως ήρθε και η σειρά του Βενιαμίν της οικογένειας Μπρόσναν, του 18χρονου Πάρις να περπατήσει στις πασαρέλες και να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό.

https://www.instagram.com/p/B0o_EsfAqGp/

Ο Πάρις φαίνεται πως μοιάζει περισσότερο από όλους με τον διάσημο μπαμπά του και έχει ήδη προλάβει να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο της κορεάτικης έκδοσης του περιοδικού GQ, ενώ έκανε το ντεμπούτο του στις πασαρέλες σε επίδειξη του πολυτελούς οίκου Dolce & Gabbana.

https://www.instagram.com/p/B1reazuBjIq/

https://www.instagram.com/p/BnJ2wWkHvYp/

https://www.instagram.com/p/BkVfZXgjJFj/

https://www.instagram.com/p/BjISvvggc2U/

Την εβδομάδα που μας πέρασε, περπάτησε στην επίδειξη της κολλεξιόν της Ναόμι Κάμπελ, η οποία παρουσιάστηκε στα πλαίσια του φιλανθρωπικού “Fashion for Relief Gala 2019”. Φυσικά, ο πατέρας του είχε φροντίσει να παρευρεθεί για να τον καμαρώσει!

https://www.instagram.com/p/B2cl8EHBz3Y/

Δείτε το βίντεο από την πασαρέλα που ανάρτησε ο περήφανος μπαμπάς του:

https://www.instagram.com/p/B2hGBFJAhIM/