Η Έλλη Κοκκίνου εκτός από ταλαντούχα τραγουδίστρια είναι και μια πολύ τρυφερή μαμά.

https://www.instagram.com/p/B1oZI-YoTvZ/

Φυσικά, αυτό είναι κάτι που δεν θα καταλαβαίναμε κοιτάζοντας το πραγματικά “χτισμένο” σώμα της.

https://www.instagram.com/p/Bzkuqlioq1O/

https://www.instagram.com/p/Bl5Q4-Al4I8/

Αν και ο γιος της, Αλέξανδρος Βασιλειάδης, είναι η μεγάλη της αδυναμία, η εκθαμβωτική Έλλη αποφεύγει να αναρτά φωτογραφίες του στα social media για να τον προστατεύσει από τα φώτα της δημοσιότητας. Παλιότερα, η ίδια είχε δηλώσει:

«Δεν υπάρχει λόγος να δημοσιεύω φωτογραφίες με τον γιο μου. Δεν του αρέσει η προβολή. Σε αυτή την ηλικία μέχρι να είναι ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης θα είναι το παιδί της Κοκκίνου. Γιατί από τώρα; Δεν θέλει να τον δουν», είπε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου.

https://www.instagram.com/p/BxhAyOkoKES/

Αυτό είναι κάτι που τηρεί με θρησκευτική ευλάβεια. Μάλιστα, ακόμη και τις ελάχιστες φορές που δημοσιεύει περιεχόμενο σχετικό με τον μικρό Αλέξανδρο, φροντίζει τα χαρακτηριστικά του να κρύβονται επιμελώς.

https://www.instagram.com/p/Bi3h-cZlYLC/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BxnRnt4I89j/

Αυτό κάνει και τα στιγμιότυπα που επιλέγει να μοιραστεί ακόμη πιο πολύτιμα για τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές! Η τελευταία της ανάρτηση, από την προπόνηση ποδοσφαίρου του γιου της, προδίδει ότι φροντίζει να είναι πλάι του όσο περισσότερο μπορεί και να απολαμβάνει τις μικρές στιγμές οικογενειακής της ευτυχίας.

Δείτε την ανάρτηση: