Η Δούκισσα Νομικού είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, αφού σε λίγες μέρες αναμένεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της!

https://www.instagram.com/p/B19IyqaHYkI/

https://www.instagram.com/p/B2mddvOHqhm/

Η πανέμορφη πρώην σταρ Ελλάς είναι ήδη μητέρα ενός αγοριού και τώρα περιμένει να υποδεχθεί και την κορούλα της! Μάλιστα, ενώ η ημέρα του τοκετού πλησιάζει, η γλυκιά Δούκισσα δεν έχει πάρει ούτε γραμμάριο σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματός της εκτός από την κοιλίτσα της!

https://www.instagram.com/p/B2XFs1RH0jj/

https://www.instagram.com/p/B2TvOOSnHYf/

https://www.instagram.com/p/B1oJGp2nqH4/

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν έχει κι εκείνη τις… λιγούρες της! Η όμορφη μανούλα φαίνεται πως έχει αδυναμία στις ζύμες, αφού πρόσφατα είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την υπέροχη τυρόπιτα που της είχε ετοιμάσει η γιαγιά της….

https://www.instagram.com/p/B1_J5G9HPvN/

… ενώ αυτή τη φορά είναι η μητέρα της που της ετοίμασε τα αγαπημένα της τυροπιτάκια. Εξάλλου, η μαμά της έχει και έναν λόγο παραπάνω να θέλει να εκφράσει τον ενθουσιασμό της για το ευτυχές γεγονός, μιας και η μικρούλα θα πάρει το όνομά της: Αναστασία. Με χιουμοριστική διάθεση, η εκθαμβωτική Δούκισσα εκμυστηρεύτηκε στους ακολούθους της στο Instagram ότι δεν τα βρίσκει αρκετά!

Δείτε την ανάρτηση: