Η Δούκισσα Νομικού είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, αφού σε λίγες μέρες αναμένεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της!

Η πανέμορφη πρώην σταρ Ελλάς είναι ήδη μητέρα ενός αγοριού και τώρα περιμένει να υποδεχθεί και την κορούλα της! Μάλιστα, ενώ η ημέρα του τοκετού πλησιάζει, η γλυκιά Δούκισσα δεν έχει πάρει ούτε γραμμάριο σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματός της εκτός από την κοιλίτσα της!

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν έχει κι εκείνη τις… λιγούρες της! Η όμορφη μανούλα φαίνεται πως έχει αδυναμία στις ζύμες, αφού πρόσφατα είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την υπέροχη τυρόπιτα που της είχε ετοιμάσει η γιαγιά της….

… ενώ αυτή τη φορά είναι η μητέρα της που της ετοίμασε τα αγαπημένα της τυροπιτάκια. Εξάλλου, η μαμά της έχει και έναν λόγο παραπάνω να θέλει να εκφράσει τον ενθουσιασμό της για το ευτυχές γεγονός, μιας και η μικρούλα θα πάρει το όνομά της: Αναστασία. Με χιουμοριστική διάθεση, η εκθαμβωτική Δούκισσα εκμυστηρεύτηκε στους ακολούθους της στο Instagram ότι δεν τα βρίσκει αρκετά!

Δείτε την ανάρτηση: