Η Ελένη Χατζίδου εκτός από ταλαντούχα τραγουδίστρια, είναι εδώ και λίγες μέρες και μια τρισευτυχισμένη μανούλα, αφού στις 2 Σεπτεμβρίου ήρθε στον κόσμο η κορούλα της με τον αγαπημένο της σύζυγο, Ετεοκλή Παύλου.

Η γλυκιά Ελένη διατηρεί έναν ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό στο Instagram, και έτσι μοιράστηκε πολλές στιγμές από την εγκυμοσύνη της, αλλά και τις πρώτες μέρες με το μωράκι της, με τους followers της.

View this post on Instagram

????

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) on

Μάλιστα, πρόσφατα είχε εξομολογηθεί στους θαυμαστές της πως πίστευε ότι μετά τη γέννα η κοιλίτσα εξαφανίζεται… ως δια μαγείας! Δυστυχώς, όλες ξέρουμε ότι αυτό δεν αληθεύει.

View this post on Instagram

Κάπως έτσι είναι οι λεχώνες 5 ημερών! Η αλήθεια είναι πως πιστευα ότι η κοιλιά εξαφανίζεται δια μαγείας Χαχα??‍♀️? Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη,δεν έχω καταλάβει κούραση καθόλου ειλικρινά(γι αυτό με βλέπετε κ τόσο ενεργή στα social),ο θηλασμός είναι ένα απ τα πιο δύσκολα κομμάτια αλλά συνηθίζεται κ όταν τα καταφέρνω νιώθω υπέροχα☺️ Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στις απανταχού λεχώνες✌?

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) on

Ωστόσο, η διάσημη τραγουδίστρια δεν πτοήθηκε και μόλις 17 μέρες μετά τον τοκετό επέστρεψε στο γυμναστήριο για να ανακτήσει τη σιλουέτα της! Μάλιστα, ανέβασε και ένα βίντεο όπου τη βλέπουμε στον διάδρομο του γυμναστηρίου. Εμείς είμαστε σίγουροι ότι πολύ γρήγορα το σώμα της θα έχει επανέλθει στην άψογη κατάσταση που βρισκόταν και πριν την εγκυμοσύνη!

Δείτε το βίντεο: