Η Νόνη Δούνια διανύει μία από τις πιο ενδιαφέρουσες περιόδους της ζωής της.

View this post on Instagram

Η σκέψη μου είναι σήμερα στα παιδιά που δεν τα κατάφεραν στη δύσκολη δοκιμασία των Πανελληνίων. Να είστε σίγουροι πως η ζωή δεν τελειώνει σε μια κακή στιγμή. Αντιθέτως, τώρα αρχίζει! Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Δεν έχετε παρά να τις αδράξετε! Θερμά συγχαρητήρια και σε όλους εσάς που πετύχατε και είδατε τον μεγάλο αγώνα που δώσατε να ανταμείβεται! Τώρα αρχίζει για εσάς το ταξίδι της ακαδημαϊκής γνώσης και της φοιτητικής ζωής και εύχομαι ολόψυχα να το απολαύσετε!

A post shared by Noni Dounia (@noni_dounia) on

Η μελαχρινή καλλονή εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής στις προηγούμενες εκλογές με αποτέλεσμα να αποκτήσει μια σειρά από νέες απαιτητικές υποχρεώσεις.

Παρά το επιβαρυμένο της πρόγραμμα, όμως, η εκθαμβωτική Νόνη βρίσκει πάντα χρόνο και για τα παιδιά της, τα οποία υπεραγαπά.

View this post on Instagram

With my boy! #olympiacos #waterpoloplayer #fan

A post shared by Noni Dounia (@noni_dounia) on

Την Παρασκευή που μας πέρασε, ο γιος της, Στάθης, είχε την ονομαστική του γιορτή και η μαμά του δεν παρέλειψε να του ευχηθεί μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Συγκεκριμένα, η Νόνη Δούνια ανάρτησε μια φωτογραφία στην οποία βρίσκεται μαζί με τον γιο της στη θάλασσα και στην οποία φαίνονται και οι δύο πολύ χαλαροί και χαρούμενοι! Στην περιγραφή έγραψε: «Χρόνια πολλά γιε μας! Μόνο υγεία και χαμόγελα να έχεις στη ζωή σου ❤️Χρόνια Πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα, Αγίου Ευσταθίου»

Δείτε την όμορφη ανάρτηση: