Ένα από τα βασικά στοιχεία που έχει η καθημερινή προσπάθεια μας για να παροτρύνουμε τα παιδιά να κάνουν εποικοδομητικές επιλογές είναι η επιβράβευση. Και είναι πράγματι ένα ισχυρό εργαλείο που καλλιεργείται μέσα στα χρόνια και που πάντα το βρίσκουμε μπροστά μας.

Εμείς οι γονείς ξέρουμε από επιβράβευση, ξέρουμε να την αναγνωρίζουμε, να την εκτιμάμε και να κερδίζουμε μέσα από αυτή κάθε στιγμή της ζωής μας.

Μπροστά λοιπόν σε πρωτοβουλίες όπως το Go4more της Εθνικής Τράπεζας είναι εύκολο να δούμε μία επιβράβευση με ουσία. Η Εθνική Τράπεζα που εδώ και χρόνια συμπορεύεται μαζί μας έχει δημιουργήσει το go4more, το πρώτο και μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης που ανταμείβει τη συνολική μας σχέση με την Τράπεζα. Δηλαδή με το πρόγραμμα αυτό κερδίζουμε πόντους από όλα τα προϊόντα που διατηρούμε με την Εθνική, και όχι μόνο από τις συναλλαγές με  κάρτα. Όλοι αυτοί οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές μας με τη χρήση οποιασδήποτε κάρτας της Εθνικής – πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης – ως χρηματική έκπτωση, σε χιλιάδες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, ένα ακόμα πλεονέκτημα του προγράμματος είναι η επιβράβευσή μας σε πόντους για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούμε με οποιαδήποτε κάρτα της Εθνικής Τράπεζας, σε όποια επιχείρηση  και μέρος του κόσμου κι αν βρεθούμε, και όχι μόνο στο δίκτυο συνεργατών του προγράμματος. Το go4more αποτελεί, στην ουσία, ένα διαρκές ευχαριστώ προς όλους εμάς.

Προσπαθώντας, μάλιστα, να συμβάλει στην ικανοποίηση κάθε μας ανάγκης, συνεργάζεται με μία μεγάλη ποικιλία επιχειρήσεων, καλύπτοντας καθημερινές ‘στάσεις΄ των καταναλωτών, όπως super market και πρατήρια καυσίμων, αλλά και κάθε άλλη περίσταση, όπως τις αγορές από καταστήματα επίπλων, ειδών ένδυσης ή ομορφιάς, οικιακών συσκευών και πολλών άλλων. Και όχι μόνο. Λαμβάνοντας υπόψιν και εποχιακές ή έκτακτες ανάγκες που αφορούν όλους μας, το πρόγραμμα προχωρά κάθε μήνα σε προσφορές. Μία από αυτές είναι, για τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο, η παροχή πολλαπλάσιων πόντων go4more, δυνατότητας άτοκων δόσεων και δωροεπιταγών με την παραγγελία πετρελαίου θέρμανσης, σε όλη την Αττική, από την ελίν.

Φαίνεται, λοιπόν, η Εθνική Τράπεζα να ανταμείβει στην πράξη όσους την εμπιστεύονται και αναπτύσσουν παρέα σχέσεις ζωής, όπως πρέπει να είναι η σχέση με την Τράπεζά σου.