Η Ρις Γουίδερσπουν είναι μια πολύ ταλαντούχα ηθοποιός και εσχάτως παραγωγός ταινιών και σειρών. Εκτός από αυτές τις ιδιότητές της, όμως, είναι και μητέρα τριών παιδιών, τα οποία λατρεύει.

View this post on Instagram

The best gig I ever landed! ❤️ #momlife

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Μάλιστα, η ομοιότητά της με την κόρη της, Άβα, την οποία απέκτησε στον πρώτο της γάμο έχει συζητηθεί πολύ, καθώς πραγματικά μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Ωστόσο ήταν μια πρόσφατη φωτογραφία της με τον γιο της, Ντίκον, που σόκαρε τους θαυμαστές της.

View this post on Instagram

The truck ??

A post shared by Deacon (@deaconphillippe) on

Ο Ντίκον πρόσφατα συμπλήρωσε τα 16 του χρόνια. Τα δέκατα έκτα γενέθλια είναι πολύ σημαντικά για την αμερικανική κουλτούρα και συχνά γιορτάζονται με μεγάλα πάρτι. Αυτή είναι και η ηλικία κατά την οποία τα παιδιά μπορούν να βγάλουν δίπλωμα οδήγησης.

View this post on Instagram

Cheerio from the boys and I

A post shared by Deacon (@deaconphillippe) on

Για να τον τιμήσει η μητέρα του έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση με μια κοινή τους φωτογραφία. Στη λεζάντα έγραφε: «Χαρούμενα 16α γενέθλια σε αυτό το αγόρι που με το λαμπερό του χαμόγελο μπορεί να κάνει κάθε μέρα καλύτερη! Είναι ευγενικός, συμπονετικός, ξεκαρδιστικός, φιλικός και ταλαντούχος! Είμαι πολύ τυχερή που έχω ένα γιο σαν εσένα!».

Ποιο ήταν το σοκαριστικό; Η Ρις Γουίδερσπουν απλώς μοιάζει πάρα πολύ μικρή για να είναι όντως η μαμά του Ντίκον. Για την ακρίβεια, είναι σαν να τον βλέπεις δίπλα στη μεγάλη του αδερφή!

Δείτε την τρυφερή ανάρτηση: