Η Δούκισσα Νομικού εκτός από ένα πανέμορφο μοντέλο και επιτυχημένη παρουσιάστρια είναι και μανούλα δύο υπέροχων παιδιών.

Πριν από ένα μήνα, την οικογενειακή της ευτυχία ήρθε να συμπληρώσει η γέννηση της κορούλας της, η οποία θα πάρει το όνομα της μαμάς της Δούκισσας, δηλαδή θα βαφτιστεί Αναστασία.

Η εκθαμβωτική πρώην σταρ Ελλάς διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο μοιράζεται όμορφες προσωπικές της στιγμές με τους θαυμαστές της.

Μάλιστα, μέσα από αυτόν είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την κοιλίτσα της να μεγαλώνει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της – αν και ομολογουμένως το πανέμορφο μοντέλο δεν φάνηκε να παίρνει και πολλά κιλά!

Μετά τη γέννηση της μικρής της, οι τρυφερές φωτογραφίες συνεχίζονται. Ωστόσο, η Δούκισσα φροντίζει πάντοτε τα χαρακτηριστικά της μικρούλας να μην είναι ορατά!

Αυτή τη φορά, η ευτυχισμένη μανούλα επέλεξε να μοιραστεί μια πραγματικά πολύ γλυκιά φωτογραφία. Συγκεκριμένα, η Δούκισσα ποζάρει αγκαλιά με την νεογέννητη κορούλα της και φαίνεται πιο όμορφη και χαρούμενη από ποτέ!

Μάλιστα, η λεζάντα γράφει: «Ένας μήνας αγνής αγάπης». Παράλληλα, η Δούκισσα σημειώνει ότι «ο καιρός πετάει» (time flies), καθώς όπως όλες οι μανούλες δεν μπορεί να πιστέψει πόσο γρήγορα αναπτύσσεται το μωράκι της!

Δείτε την τρυφερή ανάρτηση: