Η coach και μάνατζερ  των μοντέλων του GNTM, Έλενα Χριστοπούλου, έδωσε μια συνέντευξη και μίλησε για την καθημερινότητα της, τον έρωτα και τον SNIK!

Η καθημερινή της ρουτίνα

Η coach και μάνατζερ  των μοντέλων του GNTM περιέγραψε την πρωινή της ρουτίνα, λέγοντας πως ξυπνάει κατά τις 7:30-8:00, πίνει με τον σύντροφό της έναν διπλό ελληνικό και φεύγουν για τις δουλειές τους. Μάλιστα, όπως είπε και η ίδια, «κάνω τα αδύνατα δυνατά για να περάσω έστω και δέκα λεπτά με τον σύντροφό μου πριν φύγει. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμένα».

Τι γίνεται στον δρόμο;

 

«Δεν είναι εύκολο να με δει κανείς στον δρόμο εμένα, γιατί οδηγώ όλη την ώρα. Οπότε πού να με δουν εμένα; Μόνο οι τροχονόμοι μου μιλάνε μερικές φορές. Χαίρομαι εγώ. Με ρωτάνε για το GNTM ποια θα βγει, μου λένε «γεια σου ρε coach» και με αφήνουν και περνάω κιόλας μερικές φορές», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

 

Ο χαρακτηρισμός της κριτικής επιτροπής

 

Όταν η δημοσιογράφος της ζήτησε να περιγράψει με μία λέξη τον κάθε κριτή, η Έλενα Χριστοπούλου χαρακτήρισε τη Βίκυ Καγιά «νικήτρια της ζωής», τον Άγγελο Μπράτη «λόρδο», τον Δημήτρη Σκουλό «μαχητή»και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου «εγκέφαλο», ενώ τη Ζενεβιέβ Μαζαρί την χαρακτήρισε «μία από τις πιο ωραίες περσόνες που υπάρχουν στη χώρα».

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

 

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν η τελευταία που δεν ήταν στο κλαμπ των ερωτευμένων. Ήρθε η ώρα της μάλλον. Εμένα με ενδιαφέρει ότι είναι ευτυχισμένη, είναι χαρούμενη και τη βλέπω πολύ ολοκληρωμένη», εξομολογήθηκε η Έλενα Χριστοπούλου.

 

Συμπαθεί τον SNIK;

 

«Εγώ συμπαθώ πάρα πολύ και τον Δημήτρη (Snik)», κατέληξε η Έλενα Χριστοπούλου.