Η Κολομβιανή σταρ Σακίρα είναι ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ και έχει μόνιμη διαμονή στη Βαρκελώνη, μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους τον Μίλαν (2013) και τη Σάσα (2015).

Η πρώτη της επίσκεψη στην Κύπρο

Σύμφωνα με τον Φιλελέυθερο της Κύπρου, η Σακίρα είχε επισκεφθεί την Κύπρο για διακοπές περισσότερο από μια φορά, αν και δεν καταφέραμε να πληροφορηθούμε το πόσο συχνά. Την έχει ενθουσιάσει η κυπριακή φιλοξενία και ειδικά οι άνθρωποι στο πολυτελές resort που διέμεινε και αποφάσισε να αποκτήσει εκεί την εξοχική της κατοικία.
 
Στην Κύπρο έρχεται χρησιμοποιώντας το ιδιωτικό της τζετ, φέρνοντας μαζί της και πολλούς άλλους διάσημους φίλους της, όπως και τον διάσημο ποδοσφαιριστή σύζυγο της.

Υπερπολυτελής βίλα με θέα την Γερόνησο

Η διώροφη έπαυλη είναι κτισμένη σε γη 2.500τ.μ., είναι λειτουργική, βρίσκεται στην καρδιά του Ακάμα, διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια, ένα δωμάτιο έχει διαμορφωθεί σε home cinema, τεράστιο σαλόνι, κάβα με κρασιά, τζακούζι, σπα, θερμαινόμενη πισίνα και μεγάλη εξωτερική πισίνα με κήπους. Η εξωτερική πισίνα έχει θέα το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου και τα ηλιοβασιλέματα είναι μοναδικά και μαγευτικά με φόντο την Γερόνησο.
Στο πολυτελές resort που βρίσκεται η έπαυλη της Σακίρα υπάρχει γυμναστήριο, γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου, ποδηλασία, ιππασία, παιδότοποι, ένα από τα μεγαλύτερα αν όχι το μεγαλύτερο spa στην Κύπρο, εστιατόρια, υπηρεσίες θυρωρού κ.λπ., και γειτονεύει με υπερπολυτελές ξενοδοχείο υπό κατασκευή το οποίο θα εξυπηρετεί και τις επαύλεις, αφού θα διαθέτει οκτώ εστιατόρια διεθνούς κουζίνας.
Δίπλα από το resort, είναι υπό ανέγερση ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο 5 αστέρων και αναμένεται να λειτουργήσει σύντομα. Στην πλατεία του ξενοδοχείου, ο επισκέπτης θα μπορέσει να απολαύσει τα οκτώ εστιατόρια, μπαρ, bowling, spa, waterpark και πολλές άλλες υπηρεσίες που θα παρέχει το έργο.

Δείτε την βίλα