Ένα ανθρώπινο χέρι, όπως και το τμήμα του ώμου, βρέθηκε στην κοιλιά ενός καρχαρία στο νησί Ρεουνιόν στην Γαλλία.

Στα δάχτυλα μάλιστα, του χεριού βρέθηκε και βέρα, η οποία βοήθησε στην ταυτοποίηση του ανθρώπου που έχασε το χέρι του, βοηθώντας τις Αρχές να εντοπίσουν έναν άνδρα που αγνοείτο.

Πρόκειται για έναν τουρίστα από την Σκωτία, ο οποίος παραθέριζε μαζί με την γυναίκα του στο εν λόγω νησί, όταν τα ίχνη του χάθηκαν το περασμένο Σάββατο.

Το θρίλερ της εξαφάνισης

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, ο 44χρονος άτυχος τουρίστας κολυμπούσε μόνος του στα νερά του Hermitage Lagoon το Σάββατο αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στην ακτή. Η σύζυγός του που ανησύχησε, ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές και ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Τόσο πλωτά όσο και εναέρια μέσα συνέβαλαν στην επιχείρηση εντοπισμού του άτυχου άνδρα, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Την Τετάρτη άνδρες των Αρχών παρατήρησαν ότι κολυμπούσε πολύ κοντά στην ακτή ένας καρχαρίας, αποτελώντας απειλή για τους λουόμενους. Οι Αρχές θανάτωσαν τον καρχαρία και κατόπιν της αυτοψίας που διενεργήθηκε, εντόπισαν το ανθρώπινο χέρι στο στομάχι του.

Αναμένεται η εξέταση DNA

Αν και αναμένεται η εξέταση DNA για την ταυτοποίηση του ανθρώπινου μέλους με τον άτυχο τουρίστα, η σύζυγος του 44χρονου φέρεται να αναγνώρισε την βέρα που έφερε πάνω του.

Τα υπόλοιπα μέλη της σορού δεν έχουν, μέχρι στιγμής, εντοπιστεί.