Η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη αποκάλυψε ότι έχει σχέση εδώ και πολλά χρόνια!

Οι έρωτες της ζωής της

«Γύρισα στην Ελλάδα για να παντρευτώ τον έρωτά μου, αλλά δεν κατάφερα να πάρει διαζύγιο από την άλλη γυναίκα. Ο πατέρας μου με στήριξε στο θέατρο, η μάνα μου δεν ήθελε να γίνω θεατρίνα. Ο πρώτος μου γάμος ήταν με έναν γιατρό, χωρίσαμε μετά από τρεις μήνες»αποκάλυψε η η Ζωζώ Σαπουντζάκη

 

Η φονική πυρκαγιά

«Όταν έπιασε φωτιά στην Κινέτα έφυγα χωρίς να πάρω τίποτα μαζί μου. Το σπίτι μου κάηκε, σώθηκε μόνο το βεστιάριο που ήταν στο ισόγειο. Ήμουν πάντα σοβαρή στη δουλειά μου και ο κόσμος το εισέπραττε. Έκανα οντισιόν στην Αμερική για πλάκα και τελικά έκλεισα τα μεγαλύτερα συμβόλαια.»είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Ο Νιάρχος και ο Ωνάσης

«Ο Νιάρχος μου έδινε χρήματα την ώρα που τραγουδούσα. Ο Ωνάσης ήταν μεγάλος γλεντζές, ο Νιάρχος ήταν πάντα μόνος. Μου έχουν κάνει τα περισσότερα δώρα στο θέατρο, χωρίς να μου πιάσουν ούτε το χέρι. Δεν ξέρω αν με ζήλευαν, εγώ ήμουν πάντα πιστή.» εξομολογήθηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Ο νέος έρωτας

«Ο δεύτερος άντρας μου πέθανε μέσα σε τρεις μήνες από καρκίνο. Έμεινα έγκυος πριν παντρευτώ, αλλά το έχασα γιατί κουραζόμουν πολύ. Αγαπώ πολύ τα παιδιά, αλλά δεν έτυχε να κάνω. Είμαι με έναν κύριο τώρα και περνάμε πολύ όμορφα», είπε μεταξύ άλλων η Ζωζώ Σαπουντζάκη.