Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη έχει άδοξο τέλος.

Το άδοξο τέλος του ζευγαριού

Οι υπεύθυνοι του καναλιού είναι δυσαρεστημένοι  και αποφάσισαν να «κόψουν» το σόου. Κάπως έτσι η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Ζέτας και του Μιχάλη έχει άδοξο τέλος, αφού το show του ΑΝΤ1 στις 8/12 θα «ρίξει αυλαία». Βεβαίως το αντίστοιχο σόου στην Βραζιλία ολοκληρώθηκε σε 8 επεισόδια, και στις ΗΠΑ σε 6.

Τα «πικάντικα» σχόλια ανάμεσα στο ζευγάρι δεν ευδοκίμησαν

Ένας διαγωνιζόμενος, μάλιστα, που βρέθηκε στη σκηνή του σόου στάθηκε ικανός να… κάνει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να προχωρήσει σε «αποκαλύψεις» για τον τρόπο που γοήτευσε και κέρδισε την καλλονή αγαπημένη του.

 

View this post on Instagram

 

regram @panosgi @mhatzigiannis #man #portrait #studio

A post shared by Xristos Xatzigiannis. (@xristos.mx) on

Πιο συγκεκριμένα, από τον ενθουσιασμό για την εμφάνιση του νεαρού διαγωνιζόμενου, ο Μιχάλης Κουινέλης χρησιμοποίησε κάποια μη συνηθισμένα για τον ίδιο επίθετα κερδίζοντας την προσοχή της Ζέτας Μακρυπούλια.

Μ.Κ.: Ήσουν δωρικός, λυρικός… Ε, καλός;

Ζ.Μ.: Πολύ καλός! Προοδεύεις.

«Τι έγινε εδώ;» αναρωτήθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με χαμόγελο διακόπτοντας αυτή την σύντομη επικοινωνία των δύο.

Μ.Κ.: Είπα να χρησιμοποιήσω τις λέξεις που χρησιμοποιεί ο Μάικ, κατάλαβες; Για να ανεβάσω και γω επίπεδο, ρε παιδί μου. Μπας και τρελάνω την Ζέτα!

Ζ.Μ.: Για να αλλάξεις πίστα;

Μ.Κ. Κάτι να κάνω. Δεν ξέρω.

Ανέφερε με χιούμορ ο frontman του συγκροτήματος των Stavento για να επανέλθει, δευτερόλεπτα αργότερα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και να απαντήσει με το δικό του στιλ. «Πες ότι στις λέω εγώ τις άγνωστες λέξεις στα γαλλικά», σημείωσε ο Μιχάλης Κουινέλης.

Μ.Χ.: Καλά, εσύ μου μαθαίνεις όλο αυτό το κομμάτι.

Μ.Κ.: Να τα λες αυτά στη Ζέτα, να μην…

Μ.Χ.: Τι νομίζεις, με το λεξικό την κέρδισα;