Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις 2 Σεπτεμβρίου και έκτοτε διανύουν μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους.  Η κορούλα τους ήρθε στον κόσμο και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους.

Και οι δύο νέοι γονείς είναι ενεργοί στα social media και μοιράζονται στιγμιότυπα με την κορούλα τους στο Instagram, κάνοντάς μας να «λιώνουμε».

 

View this post on Instagram

Έσπασαν τα νερά μου είπε η γυναικα μου και ήταν η στιγμή που ήξερα πως το πιο όμορφο ταξίδι ξεκινάει.Φυσικα και δεν μπορούσα να αφήσω την γυναικα μου ούτε στην αίθουσα τοκετών, νιώθω ευλογημένος και τυχερός που είδα το θαύμα της ζωής και αγκάλιασα το παιδάκι μου μόλις ακριβώς ήρθε στην ζωή. Σας αγαπώ πολύ και και τις δυο σας. Μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @v_tsironis και στο προσωπικό του Γαία @iatriko.gr

A post shared by Eteoklis Pavlou (@eteoklispavlou) on

Η Ελένη Χατζίδου προσπαθεί να βρει σιγά σιγά τους ρυθμούς της καθημερινότητάς της και όπως αποκάλυψε έχει ήδη ξεκινήσει εντατική γυμναστική, υπό την καθοδήγηση του συζύγου της. Μάλιστα, έκανε ένα Instagram Story και μας έδειξε τους κοιλιακούς της, δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της!

Δείτε τη φωτογραφία που μας εντυπωσίασε.