Η τραγουδίστρια Άσπα Τσίνα πραγματικά μας άφησε εμβρόντητους με την εξομολόγηση της

Μάλλον την θυμάστε κάπως έτσι:

Σωστά;

Η νέα εμφάνιση

Σε πρόσφατη συνέντευξη της μάλιστα η Άσπα Τσίνα μίλησε για την καλλιτεχνική της επιστροφή.

Η επιστροφή στα καλλιτεχνικά δρώμενα

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω με τον Φοίβο. Η ζωή είναι ανατρεπτική και αυτή είναι η μαγεία της. Δε μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους. Θα ήταν προβληματικό. Εμένα θα με προβλημάτιζε. Έπρεπε να φύγω από την Αθήνα. Δε μετανιώνω που έκανα τον γιο μου και τον μεγάλωνα μόνη μου για 10 χρόνια. Τώρα είναι 11 ετών ο γιος μου. Στο Fame Story ήμουν 25 ετών, τώρα είμαι 42 ετών. Είμαστε στενοί φίλοι με το Νότη Χριστοδούλου, έχουμε επικοινωνία και με τον Νίνο», είπε η Άσπα Τσίνα.

Η απομόνωση

«Εγώ το bullying το υπέστη για αρκετό καιρό μην σου πω για χρόνια… Καμιά φορά οδηγήσε στην αυτοαπομόνωση για να αποφύγεις τους κραδασμούς  μέσα σου από το bullying που δέχεσαι! Φεύγω, γυρίζω στην βάση μου, είχα ανάγκη από συναισθηματική ασφάλεια. Εξαφανίστηκα γιατί δεν μπορούσαν να ισορροπήσω μέσα μου, έρχεται ο γιος μου μετά από μερικά χρόνια…», δήλωσε χαρακτηριστικά η Άσπα Τσίνα.

Η μεγάλη αποκάλυψη για την μάχη που δίνει για την ζωή της

Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα

«Δεν θέλω να πεθάνεις…» της λέει ο γιος της κι εκείνη σπεύδει με ψυχραιμία: «Τι λες αγόρι μου; Δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνω… Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα»

«Έζησα πολύ ωραία πράγματα. Αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη γιατί έχω εκπληρώσει την αποστολή μου»

 «Είμαι στη φάση της εντατικής χημειοθεραπείας» εξομολογείται η τραγουδίστρια, η οποία περιγράφει ότι το τελευταίο της βιντεοκλίπ το γύρισε τέσσερις ημέρες μετά τη διάγνωση για καρκίνο. «Πονούσα αλλά το ήθελα πολύ…»