Καλεσμένος σε μεσημεριανή εκπομπή βρέθηκε σήμερα ο Θοδωρής Αθερίδης.

Το πρώτο του εγγόνι!

Η κόρη του ηθοποιού Θοδωρή Αθερίδη και της σκηνοθέτιδος Ελένης Γκασούκα γέννησε το πρώτο της παιδί, καρπός του έρωτα της με τον επίσης ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Η 29χρονη Φωτεινή Αθερίδου πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις πρόβες της παράστασης «Το έπος… της Μαλάμως» με πρωταγωνιστή τον Θανάση Αλευρά, που σκηνοθετεί η μητέρα της Φωτεινής, Έλενα Γκασούκα  και συμμετείχε ο σύντροφος της.

 

View this post on Instagram

 

@fotiniatheridou #guftikoskeparni

A post shared by Thodoris Atheridis (@atheridis_thodoris_official) on

Ο Θοδωρής Junior

Τώρα απολαμβάνει τις πρώτες ημέρες με τον γιο της στο σπίτι και μάλιστα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του Θοδωρή Junior!

«Ο πιο τέλειος άντρας που έχω γνωρίσει είναι το τυχερό μου αστεράκι!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Πως έμαθε πως θα γίνει παππούς;

«Η κόρη μου, μου έστειλε ξαφνικά ένα μήνυμα πέρυσι πρωί – πρωί που έχω σηκωθεί για να πάω στο γύρισμα και λέω “Τι θέλει το παιδί;” Και ανοίγω και λέει “Νομίζω είμαι έγκυος”. Εκείνη την ώρα κάνω από μέσα μου “Yes”. Αλλά φοβόμουν γιατί δεν ήξερα τον σχεδιασμό. Αλλά για να μου το στέλνει το μήνυμα και να μου δίνει λογαριασμό σημαίνει ότι κατά νου έχει το καλύτερο, αλλιώς δεν θα με ενημέρωνε αν είχε κατά νου να κάνει κάτι άλλο και χάρηκα και απάντησα κατευθείαν “Θέλω να γίνω παππούς”», είπε με χιούμορ ο Θοδωρής Αθερίδης.

 

View this post on Instagram

 

Αγάπη μόνο! @fotiniatheridou

A post shared by Thodoris Atheridis (@atheridis_thodoris_official) on