Για τη μάχη του με τον καρκίνο, τον τρόπο που τον αντιμετώπισε ο κόσμος αλλά και πώς αντιμετώπισε ο ίδιος τον εαυτό του μίλησε ο  γνωστός ηθοποιός, Αντίνοος Αλμπάνης.

 

Ο αγαπημένος ηθοποιός, πριν από λίγους μήνες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους λεπτομέρειες από την επώδυνη διαδικασία των χημειοθεραπειών.

Αμέσως δέχτηκε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης που τον έκανε να θέλει όχι μόνο να ευχαριστήσει τον κόσμο αλλά και να στείλει το δικό του μήνυμα δύναμης.

Αυτή τη φορά ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στην Φωλιά των Κου Κου για την περιπέτεια υγείας του, πώς τον επηρέασε επαγγελματικά αλλά και για την παρουσία που ήταν για εκείνον πολύ σημαντική, τις δύσκολες για εκείνον ώρες.

 

 

View this post on Instagram

 

: system error files corrupted attempting reboot

A post shared by @ _andinoos on

 

View this post on Instagram

 

: οι ελπίδες χορεύουν καλύτερα σε γυμνά κεφάλια

A post shared by @ _andinoos on

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είπε χαρακτηριστικά:

 

«Την περίοδο που γινόταν η στελέχωση των σειρών και έκανα ραντεβού με παραγωγούς, ήταν η περίοδος εκείνη που ήμουν σε θεραπείες.

Ήταν ήδη πολύ ταλαιπωρημένος ο οργανισμός μου και ήξερα ότι θα ήταν ένας δύσκολος χειμώνας, οπότε έπρεπε κάπως να προφυλάξω τον εαυτό μου, να κρατήσω δυνάμεις και να μπορέσω να δυναμώσω κι εγώ. Δεν σου κρύβω ότι πριν τελειώσει το “Φινιστρίνι” χρειάστηκε δύο φορές να διακόψω στα μισά την παράσταση για λίγο».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης πρόσθεσε:

 

«Είχα πολύ πίστη στον εαυτό μου και είπα ότι πρέπει να το παλέψεις και πρέπει να είσαι δυνατός. Αν έμενα στο σπίτι μου θα ήμουν μίζερος πολύ και δυστυχισμένος».

Ακόμα ο Αντίνοος Αλμπάνης υπογράμμισε:

 

«Η παρουσία του σκυλιού στο σπίτι ήταν πάρα πολύ σημαντική, ήταν βάλσαμο η παρουσία της. Το ότι ερχόταν στην αγκαλιά μου και κούρνιαζε σε στιγμές που εγώ δεν ήμουν καλά, ήταν ωραίο»!

 

 

View this post on Instagram

 

: enhance your charm by pretending not to be aware of it by The Artist @mariamarkezi #mariamarkezi

A post shared by @ _andinoos on