Και στην ελληνική showbiz όπως και στη διεθνή, η καλλιτεχνική φύση και η κλίση στις τέχνες και στο χώρο του θεάματος φαίνεται πως αποτελεί οικογενειακή υπόθεση.

Διάσημοι και αγαπημένοι έλληνες ηθοποιοί, που εδώ και χρόνια απολαμβάνουμε στη μικρή οθόνη και στο θέατρο είναι κάτι παραπάνω από απλοί συνεργάτες.

Δείτε παρακάτω τα διάσημα αδέλφια που εκτός από κοινά ενδιαφέροντα, μοιράζονται και το ίδιο αίμα

 

1.  Δημήτρης Αλεξανδρής – Νίκος Πουρσανίδης

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ο οποίος επέλεξε να πάρει το επίθετο της μητέρας του, είναι αδερφός με τον επίσης ηθοποιό Νίκο Πουρσανίδη. Και οι δύο έχουν παίξει σε πολλές ελληνικές σειρές και έχουν αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό.

View this post on Instagram

Συνέντευξη στον υπέροχο @panagiotismoulopoulos!!!!! @theaternow.gr ・・・ |Ο Νίκος Πουρσανίδης στο Theaternow.gr|? «Τα κίνητρα με τα οποία επιλέγω τις δουλειές μου, πέρα από το κείμενο και τους υπόλοιπους συντελεστές, έχουν αλλάξει πάρα πολλές φορές. Συγκεκριμένα, στην αρχή, ήθελα να κάνω μόνο θέατρο και σινεμά. Καθόλου τηλεόραση. Εν συνεχεία,δούλεψα με κάποιους ανθρώπους στο θέατρο που έζησα τη χαρά και την αρρώστια. Και αυτό γιατί κάποιοι σκηνοθέτες έβγαζαν τα… ψυχολογικά τους πάνω στους ηθοποιούς. Έκτοτε θέλω να δουλεύω μόνο με υγιείς ανθρώπους». @nikos_poursanidis_official ———————————— ? @panagiotismoulopoulos #interview #nikospoursanidis #theater #theatre #theaternow #theaternowgr #mhdeia #okalosanthropostousetsouan ?@aggeliki.kokkove @okalosanthropostouszechwan @mideiatoumpost

A post shared by Nikos Poursanidis (@nikos_poursanidis_official) on

 

 

2. Αντιγόνη Ψυχράμη – Ειρήνη Ψυχράμη

Αδελφή της Αντιγόνης Ψυχράμη είναι η Ειρήνη. Την Ειρήνη την είχαμε γνωρίσει πριν χρόνια μέσα από το συγκρότημα Hi-5, σαν τραγουδίστρια, ασχολείται όμως και με την υποκριτική. Φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μην ψαρώνεις».

View this post on Instagram

One and only!

A post shared by Irini Psixrami (@irinipsixrami) on

View this post on Instagram

@minpsaroneis

A post shared by Irini Psixrami (@irinipsixrami) on

 

3. Αργύρης Πανταζάρας – Ίρις Πανταζάρα

Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» κάνοντας τον Θέμη. Η Ίρις είναι επίσης ηθοποιός και έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές.

View this post on Instagram

Ready for the cocktail party By @taospy

A post shared by Iris Pandazara (@irispandazara) on

View this post on Instagram

Saturday night "21"!!!

A post shared by Iris Pandazara (@irispandazara) on

4. Μαρία και Θωμαϊς Ανδρούτσου

Μπορεί να τις περνάνε για δίδυμες, ωστόσο, οι αδερφές Ανδρούτσου έχουν τεσσεράμισι χρόνια και είναι αμφότερες γνωστές στο χώρο της ελληνικής showbiz.