Η Κλέλια Πανταζή είναι πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την εθνική ομάδα του ανσάμπλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000 στο Σίδνεϊ.

 

Σήμερα, η Κλέλια Πανταζή είναι παντρεμένη με τον Λευτέρη Τσάκαλο και διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

 

Η Κλέλια Πανταζή είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και συχνά μοιράζεται με τους δεκάδες χιλιάδες followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

 

View this post on Instagram

Είμαστε ευτυχισμένοι! Είμαστε ενθουσιασμένοι! Είμαστε γεμάτοι από ευχές και αγάπη!! Σας ευχαριστούμε όλους!! Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε το παιδάκι μας και να ξεκινήσει αυτός ο καινούριος κύκλος για εμάς!! Είμαστε έτοιμοι!!! ———————————————————— ?????#kleliasbabyshower #lefterisklelia #tsakalofamilia #parentstobe #momtobe #dadtobe #pregnant #pregnancy #36weekspregnant #9monthspregnant #itsaboy #maternity #pregnantbelly #babyshower #babyloading #magicparty #magicpartyshop #makeithappen #thankful #blessed #finalcountdown #cantwait #thankyouall #loveyou

A post shared by Klelia Pantazi (@klelia_pantazi) on

 

Πρόσφατα, η μέλλουσα μανούλα δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα και όπως έγραψε στα hashtags της ανάρτησης, ανυπομονεί για τη γέννηση του γιου της!

Δείτε την ανάρτησή της.