Καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκος Χατζηνικολάου  βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (25/11) η Δανάη Στράτου και ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Από τη γνωριμία, στην πρόταση γάμου, τις προσωπικές τους στιγμές αλλά και τη ζωή στην πολιτική, Δανάη Στράτου και Γιάνης Βαρουφάκης, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μίλησαν για όλους και για όλα.

Πώς ξεκίνησε ο έρωτάς τους

 

Η Δανάη Στράτου ανέφερε στην συνέντευξή της με τον Γιάνη Βαρουφάκη, πως όταν γνωρίστηκαν  ήταν και οι δύο παντρεμένοι με άλλους ανθρώπους και για αυτό δεν τέθηκε θέμα φλερτ, ενώ για τη γνωριμία τους, ευθύνεται μία κοινή τους φίλη.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε η Δανάη Στράτου, αμέσως υπήρχε χημεία μεταξύ των δύο -σε πνευματικό επίπεδο – κι έτσι περάσαν ώρες συζητώντας.

Όταν και οι δύο χώρισαν, ένα χρόνο μετά βρέθηκαν ξανά τυχαία στο δρόμο και έτσι ξεκίνησε και η ερωτική τους ιστορία.

«Ανησυχούσα για τη σχέση μας όταν μπήκα στην πολιτική»

 

«H σχέση μας έχει περάσει από χίλια κύματα» είπε η Δανάη Στράτου, στην ερώτηση αν κινδύνευσε από την πολιτική.

Από τη μεριά του ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε ότι ανησυχούσε πολύ για αυτήν όταν μπήκε στην πολιτική.

Ποιος κάνει κουμάντο στο σπίτι;

 

«Είμαστε μια κολεκτίβα στη βάση του αναρχοσυνδικαλισμού».

Με αυτόν τον όρο περιέγραψε ο Γιάνης Βαρουφάκης το ποιος κάνει κουμάντο στο σπίτι τους.

Περιέγραψε πώς κατάφερε να υπάρξει ισορροπία μεταξύ των παιδιών της συντρόφου και της δικής του κόρης, με τον ίδιο να αντιμετωπίζει τις μεγαλύτερες δυσκολίες με την κόρη της Δανάης Στράτου.

Η Δανάη Στράτου από τη μεριά της περιέγραψε πώς μετά τον χωρισμό της άρχισε, να την ενδιαφέρει ο Γιάνης ενώ όπως αποκάλυψε στο πρώτο τους ραντεβού της ζήτησε να γεράσουν μαζί.

Η lifestyle φωτογράφηση που ξεσήκωσε κύμα αντιδράσεων

 

Ο Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε «mea culpa» για την πολυσυζητημένη φωτογράφιση του ζευγαριού στο περιοδικό Paris Match για την οποία είχε γίνει ντόρος ότι προβάλλουν το ακριβό lifestyle τους.

«Φταίω 100% εγώ. Γιατί ήμουν και αδαής ως προς τα Μέσα και δεν είχα και κάποια σοβαρή υποστήριξη από κανένα γραφείο Τύπου. Έναν άνθρωπο είχα. Αυτό που με ενδιέφερε πιο πολύ από όλα ήταν το κείμενο. Το κείμενο ήταν τέλειο!»

Η Δανάη Στράτου διαφώνησε με τη φωτογράφηση.

«Έκανε ζημιά και έδειξε κάτι που δεν είμαστε εμείς. Χλιδή, τι χλιδή; Πίναμε λίγο κρασί και τρώγαμε μια σαλάτα. Και είναι θέα από το σπίτι των πεθερικών μου» είπε ο Γιάννης Βαρουφάκης.

Η Δανάη  Στράτου περιέγραψε το lifestyle τους ως εξής: «Είμαστε αθλητικοί, είμαστε δραστήριοι»