Η Ζέτα Δούκα έκλεισε τα 46 και δε θα μπορούσε να νιώθει μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη. Έχει έναν υπέροχο σύζυγό, μια γλυκύτατη κορούλα και η μία επαγγελματική επιτυχία διαδέχεται την άλλη.

 

View this post on Instagram

Αυτό το ΣΚ πήγαμε οικογενειακώς στις Σπέτσες για να συμμετάσχουμε στο @spetses_marathon. Είχα να πάω από το 2013, μια μέρα μετά αφότου γνώρισα τον Μιχάλη και φέτος τρέξαμε μαζί τα 5χλμ. Λίγο πριν τον τερματισμό , πιαστήκαμε από το χέρι και περάσαμε την αψίδα, σημειώνοντας ακριβώς τον ίδιο χρόνο, 23’26”! Έτσι όπως κάνουν οι συναθλητές ομάδας, οι συνοδοιπόροι στην ζωή… Μετά, αγκαλιάσαμε το παιδί μας, την Θάλεια , η οποία την προηγούμενη μέρα έκανε τον πρώτο της αγώνα στα 500μ και 2 ώρες μετά, έδωσα το κύπελλο στην φιλη μου και νονά της Θάλειας , @katesapari που κέρδισε την 1η θέση στο μικτό( 5 χλμ κολύμπι και 25χλμ τρέξιμο!) . Στους αγώνες της ζωής, ειναι σημαντικό να είσαι δυνατός και όσο το δυνατόν καλύτερα προπονημένος• είναι όμως σημαντικότερο να έχεις συμπαίκτες που σε βοηθούν να τερματίζεις και να αισθάνεσαι πλήρης κι ευτυχισμένος! Κι αυτό μου το προσφέρουν απλόχερα η οικογένεια και οι φίλοι μου και νιώθω αληθινή ευγνωμοσύνη που υπάρχουν! #family #familyrules #familygoals #myman #mydaughter #myfriends #familyandfriends #blessed #grateful #happy #spetsesminimarathon #2winis2participate

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on

Η ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους followers της 2 οικογενειακές φωτογραφίες από τον εορτασμό των γενεθλίων της.

«Σήμερα έγινα 46 χρόνων! Αν μου έλεγαν πριν μερικά χρόνια ότι θα είχα τόση χαρά μεγαλώνοντας, μάλλον θα τους κορόιδευα… Κι όμως! Μετά τα 40, που πέρασα μεγάλο ζόρι και πήρα την απόφαση να επαναπροσδιορίσω την ζωή μου, δίνοντας προτεραιότητα στην δημιουργία οικογένειας, τα χρόνια μου κυλούν σαν γάργαρο δροσερό νεράκι και δεν θα γυρνούσα με τίποτα πίσω. Όχι επειδή δεν ήταν καλά χρόνια, επειδή δεν μπορούσα να τα ζήσω καλά! Γιατί και για να ζήσεις καλά, θέλει εμπειρία και ώρες γνωριμίας με τον εαυτό σου για να νιώσεις ευγνώμων γι αυτό που είσαι κι αυτά που έχεις… Πλέον έχω καταλάβει ότι ειναι τεράστιο πράγμα να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις καλά. Δεν έχουν όλοι οι ανθρώποι αυτό το προνόμιο…! #birthday #happy #blessed #grateful #betterthanever.», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την ανάρτησή της.

 

 

View this post on Instagram

Σήμερα έγινα 46 χρόνων! Αν μου έλεγαν πριν μερικά χρόνια ότι θα είχα τόση χαρά μεγαλώνοντας, μάλλον θα τους κορόιδευα… Κι όμως! Μετά τα 40, που πέρασα μεγάλο ζόρι και πήρα την απόφαση να επαναπροσδιορίσω την ζωή μου, δίνοντας προτεραιότητα στην δημιουργία οικογένειας, τα χρόνια μου κυλούν σαν γάργαρο δροσερό νεράκι και δεν θα γυρνούσα με τίποτα πίσω. Όχι επειδή δεν ήταν καλά χρόνια, επειδή δεν μπορούσα να τα ζήσω καλά! Γιατί και για να ζήσεις καλά, θέλει εμπειρία και ώρες γνωριμίας με τον εαυτό σου για να νιώσεις ευγνώμων γι αυτό που είσαι κι αυτά που έχεις… Πλέον έχω καταλάβει ότι ειναι τεράστιο πράγμα να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις καλά. Δεν έχουν όλοι οι ανθρώποι αυτό το προνόμιο…! #birthday #happy #blessed #grateful #betterthanever

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on