Ζέτα Δούκα: Οι οικογενειακές φωτογραφίες από τα γενέθλιά της

Η Ζέτα Δούκα έκλεισε τα 46 και το γιόρτασε με την οικογένειά της
26 Νοεμβρίου 2019 | 06:00

Η Ζέτα Δούκα έκλεισε τα 46 και δε θα μπορούσε να νιώθει μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη. Έχει έναν υπέροχο σύζυγό, μια γλυκύτατη κορούλα και η μία επαγγελματική επιτυχία διαδέχεται την άλλη.

 

Η ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους followers της 2 οικογενειακές φωτογραφίες από τον εορτασμό των γενεθλίων της.

«Σήμερα έγινα 46 χρόνων! Αν μου έλεγαν πριν μερικά χρόνια ότι θα είχα τόση χαρά μεγαλώνοντας, μάλλον θα τους κορόιδευα… Κι όμως! Μετά τα 40, που πέρασα μεγάλο ζόρι και πήρα την απόφαση να επαναπροσδιορίσω την ζωή μου, δίνοντας προτεραιότητα στην δημιουργία οικογένειας, τα χρόνια μου κυλούν σαν γάργαρο δροσερό νεράκι και δεν θα γυρνούσα με τίποτα πίσω. Όχι επειδή δεν ήταν καλά χρόνια, επειδή δεν μπορούσα να τα ζήσω καλά! Γιατί και για να ζήσεις καλά, θέλει εμπειρία και ώρες γνωριμίας με τον εαυτό σου για να νιώσεις ευγνώμων γι αυτό που είσαι κι αυτά που έχεις… Πλέον έχω καταλάβει ότι ειναι τεράστιο πράγμα να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις καλά. Δεν έχουν όλοι οι ανθρώποι αυτό το προνόμιο…! #birthday #happy #blessed #grateful #betterthanever.», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την ανάρτησή της.

 

 

Πρόσφατα Άρθρα
imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved