Η Δούκισσα Νομικού βιώνει την απόλυτη ευτυχία και έχει αφιερωθεί πλήρως στην οικογένειά της. Εδώ και 2 μήνες κρατά στην αγκαλιά της την κορούλα της ενώ ο μικρός Σάββας απολαμβάνει τον νέο ρόλο του μεγάλου αδερφού.

 

View this post on Instagram

Τα παιδιά μου ??❤️ Η ζωή μου όλη ? Ευχαριστώ τον άντρα μου, τον καλύτερο πατέρα και σύζυγο που θα μπορούσα να ζητήσω, τον γιατρό μου, Πέτρο Νικολαΐδη, ο οποίος για άλλη μία φορά με βοήθησε να έχω έναν υπέροχο, φυσιολογικό και φυσικό τοκετό, την μαία μου Λαμπρινή Παλληκαρά που με καθοδήγησε ξανά με τέτοιον τρόπο ώστε να καταφέρω να απολαύσω το κάθε λεπτό αυτού του θαύματος, όλο το προσωπικό του ΙΑΣΩ για την άψογη φροντίδα και φυσικά όλους εσάς για την αγάπη και τη μεγάλη αγκαλιά σας ❤️ #mykids #myfamily #mylife #mylittlerockstar #babyS #mylittleprincess #babyA Καλό μήνα από εμάς?#firstofoctober

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

Η πανέμορφη μαμά, Δούκισσα Νομικού, δημοσίευσε πρόσφατα την πιο τρυφερή φωτογραφία με την ίδια, τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη, τη μικρή Αναστασία και τον Σάββα.

Η Δούκισσα Νομικού συνόδευσε την οικογενειακή φωτογραφία με τα εξής λόγια:

«Σήμερα η Αναστασία μας έγινε 2 μηνών ❤️ Η οικογένεια μου είναι η έμπνευση μου, η δύναμη μου, η ζωή μου όλη #MyFamily #MyD #BabyS #BabyA».

Δείτε την ανάρτησή της.