Για το bullying που έχει δεχτεί λόγω της καταγωγής της από την Αλβανία, τις ώρες αγωνία που πέρασε με την οικογένεια της μετά τον φονικό σεισμό στην Αλβανία, αλλά και για άλλες άγνωστες πτυχές της ζωής της  μίλησε η Μέγκι Ντρίο.

Το μοντέλο που συμμετείχε στο περσινό GNTM αναφέρθηκε στον χωρισμό της, που όπως είπε, την έφτασε στα όρια της νευρικής ανορεξίας.

 

View this post on Instagram

 

Lately Me : Floating between dream & Reality’ . Boots : @forebelleofficial

A post shared by Meggi Ndrio (@meggi_ndrio) on

 

View this post on Instagram

 

Stolisame kai einai yperoxo to plato mas sto @eutixeite Simera to forema einai : @modaprecioza Kai y mpotes: @migato

A post shared by Meggi Ndrio (@meggi_ndrio) on

Η Μέγκι Ντρίο άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή της Ελεονωρας Μελέτη όπου βρέθηκε καλεσμένη την Τρίτη (3/12)  και μίλησε για τις κουβέντες που της είπε ο πρώην σύντροφός της και δεν θα τις ξεχάσει, όπως ανέφερε, ποτέ στη ζωή της.

Συγκεκριμένα για την περίοδο του «Greece’s Next Top Model» και για την τελευταία της σχέση, η Μέγκι Ντρίο αποκάλυψε:

«Στο GNTM υπήρξαν κοπέλες που έλεγαν για μένα “τι κάνει η Αλβανίδα εδώ;”. Έχω χωρίσει εδώ και 2,5 χρόνια.

Όταν τον γνώρισα ήταν ο πιο απλός άνθρωπος της γης. Είχε στοιχεία στον χαρακτήρα του που τα είχα λατρέψει. Είχα πάει για δουλειά και με κεράτωσε, δεν το συγχωρώ, είμαι κάθετη σε αυτό. 

Με τον πρώην σύντροφό μου, στην τελευταία μας κουβέντα, μου είπε δύο λόγια που δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου.

Μου είπε “είσαι λίγη για μένα και είσαι και Αλβανίδα, οπότε παλιό Αλβανίδα πήγαινε πίσω στη χώρα σου”.  Αυτό με οδήγησε στο να καταρρεύσω ψυχολογικά .Έφτασα στα όρια της νευρικής ανορεξίας» αποκάλυψε η Μέγκι Ντρίο.

 

View this post on Instagram

 

I’ll be your safe place and your biggest adventure. #adv @eutixeite Total look for today: @maxin_fashion

A post shared by Meggi Ndrio (@meggi_ndrio) on

 

View this post on Instagram

 

“Be so completely yourself, that everyone else feels safe to be themselves too” – happy Saturday nights ? ⭐️

A post shared by Meggi Ndrio (@meggi_ndrio) on

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε και για τα δύσκολα μαθητικά χρόνια όπου δεχόταν εκφοβισμό.

«Έζησα το bullying σε μεγάλο βαθμό, στην τρίτη λυκείου σταμάτησα να πηγαίνω στο σχολείο. Με έδειχναν, είχα μείνει μόνη μου, δεν με έκαναν παρέα επειδή ήμουν από τη Αλβανία. Ένιωθα πολύ δυστυχισμένη.

Έλεγα στη μητέρα μου μήπως δεν πρέπει να λέμε ότι είμαστε από την Αλβανία. Αλλά ποτέ δεν έκρυψα την καταγωγή μου», είπε η Μέγκι Ντρίο.

«Ολοκλήρωσα το σχολείο μέσω ίντερνετ γιατί δεν ήθελα να βλέπω τους συμμαθητές μου. Ήταν πολύ σκληρό αυτό που περνούσα. Τα κοριτσάκια στο σχολείο, στο διάλειμμα, θέλουν να είναι με τα κοριτσάκια κι εγώ ήμουν συνήθως μόνη μου, πάντα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο.

Ένα από τα θύματα του φονικού σεισμού που χτύπησε την Αλβανία το πρωί της 26ης Νοεμβρίου, ήταν η ξαδέρφη της Μέγκι Ντρίο και η ίδια μίλησε για αυτό στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η Μέγκι Ντρίο μοιράστηκε την αγωνία της για το συγγενικό της πρόσωπο, ενώ αποκάλυψε πως έμεινε εγκλωβισμένη στα συντρίμμια του σπιτιού της για 18 ολόκληρες ώρες.

«Ήταν πολύ δύσκολες ώρες αυτές που ζήσαμε. Τη βρήκαμε μετά από ώρες και τώρα νοσηλεύεται ακόμα.

Τις δυο πρώτες ώρες ήταν σε κώμα και δεν μπορούσε να συνέλθει […] τώρα έχει ξυπνήσει και ετοιμάζεται να μπει για ένα χειρουργείο καθώς κινδυνεύει να χάσει το δεξί της πόδι» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μέγκι Ντρίο.