Το να πάρεις ένα σκύλο ή μια γάτα για να καθίσεις και να κοιτάξεις τη φωτογραφική μηχανή για μια φωτογραφία είναι ήδη δύσκολο. Πόσο μάλλον όταν αυτά τα δύο αγαπημένα ζώα είναι 17 σε αρθμό!

Πόσα είναι;

Η Kathy Smith, 30 ετών, χρειάστηκε επτά ημέρες για να πάρει τα οκτώ σκυλιά και τις εννέα γάτες και να τα συγκεντρώσει.  Αφού ήταν μαζεμένα πάνω στον καναπέ κοίταξαν στον φακό. Η Kathy είπε ότι πήρε μια σειρά από φωτογραφίες των κατοικίδιων ζώων της. Δυσκολεύτηκε με τους σκύλους της τον Ruby, Ben, Max, Sheba, Teddy, Rio, Storm και Mishka με τις μη πειθαρχημένες γάτες.

Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο μετά το πάτημα του κουμπιού, διασκορπίστηκαν για να συνεχίσουν να κάνουν ό, τι κάνουν οι γάτες και τα σκυλιά.  Δήλωσε: «Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη όταν συνειδητοποίησα ότι είχα ένα κλικ – είναι σαν μια μικρή οικογενειακή φωτογραφία».

Τι δήλωσε;

«Αγαπώ τόσο πολύ τα κατοικίδια ζώα μου». «Γι ‘αυτό ήμουν πραγματικά χαρούμενη όταν κατάφερα να τα βάλω όλα μαζί. «Συνέχισα να προσπαθώ να βγάζω φωτογραφίες από τις γάτες και τα σκυλιά, αλλά μερικά από αυτά ήταν πάντα εκτός πλαισίου.

«Χρειάστηκαν περίπου τρεις προσπάθειες, αλλά τελικά κατάφερα να τα κρατήσω εκεί για μερικά δευτερόλεπτα και να βάλω τη φωτογραφία προτού αποχωρήσουν ξανά». «Ζούμε σε ένα αρκετά χαοτικό σπίτι, αλλά το συνηθίζεις».

Η Kathy, που διασώζει και νοιάζεται για τα κατοικίδια ζώα και άλλα είδη άγριας πανίδας που έχουν ανάγκη, έχει συχνά εκπλήξει τους επισκέπτες. Εκείνοι εκπλήσσονται από τον αριθμό των ζώων που έχει μέσα στο σπίτι.

Είπε ότι κατά τη διάρκεια προηγούμενων προσπαθειών οι γάτες της αρνήθηκαν να ποζάρουν για αυτήν. Εκτός από τα φωτογενή σκυλιά και τις γάτες της, έχει επίσης πολλά ψάρια και έναν σκαντζόχοιρο. «Οι άνθρωποι συνήθως συγκλονίζονται όταν έρχονται και συνειδητοποιούν πόσα κατοικίδια ζώα είναι στο σπίτι».