Για μερικά από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής του μίλησε ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Μπραντ Πιτ, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του σε μία διαφορετική συνέντευξη με τον Άντονι Χόπκινς.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ανοίχτηκε μεταξύ άλλων, για τον τρόπο που διαχειρίζεται τα συναισθήματά του όσο μεγαλώνει αποκαλύπτοντας ότι δεν κλαίει εύκολα.

«Δεν έχω κλάψει εδώ και 20 χρόνια»

Ο Μπραντ Πιτ μπορεί να έχει υποδυθεί μερικούς από τους πιο συγκινητικούς ρόλους στη μεγάλη οθόνη, όμως ο ίδιο, όπως αποκάλυψε,  δεν κλαίει εύκολα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και παραγωγός, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνομιλία του με τον Άντονι Χόπκινς για το περιοδικό Interview, ότι δεν έχει κλάψει εδώ και 20 χρόνια.

«Δεν έχω κλάψει εδώ και 20 χρόνια και τώρα είμαι περισσότερο ευσυγκίνητος, συγκινούμαι με τα παιδιά μου, τους φίλους μου, την επικαιρότητα», εξήγησε ο Μπραντ Πιτ.

«Νομίζω ότι είναι καλό σημάδι, δεν γνωρίζω πού πηγαίνει αλλά νομίζω ότι είναι καλό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπραντ Πιτ.

Ο Μπραντ Πιτ δήλωσε ότι δεν φοβάται να κλάψει δημόσια αυτό το διάστημα, κυρίως στις μέρες μας που «μπορεί να γίνει μάρτυρας της ομορφιάς και των θαυμάτων από τα οποία είμαστε περικυκλωμένοι. Το χάνουμε αυτό όταν είμαστε νέοι», πρόσθεσε.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial) on

Οι ενοχές για τον χωρισμό με την Τζολί και η μάχη του με τον αλκοολισμό

Επιπλέον, ο Μπραντ Πιτ είπε ότι σε αυτό το στάδιο της ζωής του, «παλεύει ακόμα με τις ενοχές», αναφερόμενος προφανώς στη μάχη του με την κατάχρηση ουσιών, μετά το χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί.

Πριν από λίγο καιρό, ο ηθοποιός είχε πει ότι σταμάτησε το αλκοόλ και βρήκε παρηγοριά σε συναντήσεις των Ανώνυμων Αλκοολικών, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διαζυγίου που καλύφθηκε σε έντονο βαθμό από τα μίντια.

«Συνειδητοποιώ, ως μια αληθινή κίνηση συγχώρεσης προς τον εαυτό μου για όλες τις επιλογές που έχω κάνει και δεν είμαι υπερήφανος, ότι εκτιμάω αυτά τα παραστρατήματα, επειδή οδήγησαν σε κάποια σοφία, η οποία οδήγησε σε κάτι άλλο», είπε ο Μπραντ Πιτ.

Όμως, όπως αποκάλυψε ο Μπραντ Πιτ, προσπαθεί να υιοθετήσει έναν καλύτερο τρόπο ζωής, μέσα από την αποδοχή των ελαττωμάτων του.

«Ζούμε σε μια εποχή που είμαστε τρομερά επικριτικοί και εύκολα φερόμαστε στους ανθρώπους ως αναλώσιμους. Πάντα δίναμε μεγάλη σημασία στο λάθος. Όμως η επόμενη κίνηση, ο,τι κάνεις μετά το λάθος, είναι αυτό που ορίζει έναν άνθρωπο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπραντ Πιτ.

 

View this post on Instagram

 

Where are you from??

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial) on