Η Μαντώ Γαστεράτου διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της, μετρώντας αντίστροφα μέχρι να έρθει η την στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ δραστήρια στα social media και σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της.

Έτσι, λοιπόν, η Μαντώ Γαστεράτου λίγες μέρες πριν υποδεχθεί τον γιο της πραγματοποίησε ένα party,το καθιερωμένο baby shower και γιόρτασε με συγγενείς και φίλους τον ερχομό του μικρού της πρίγκιπα.

 

 

View this post on Instagram

 

Best XMAS EVER?♥️?? ————— #happy #xmas #christmas #myxmas19 #pregnant #babyloading

A post shared by MADARA CHANNEL ? (@madogasteratou) on

 

View this post on Instagram

 

… my Pyjamas♥️ GIVEAWAY♥️ Κορίτσια μου για εσάς που με ρωτάτε για αυτες τις πιτζάμουμες που φοράω ειναι για εγκυουλες (Και οχι μονο) και μπορείς να κίνησε άνετα και να θηλάζεις με ευκολία το μπεμπάκι σου! Επειδή σας άρεσαν λέω στην εταιρεία @vampfashion να σας κανουμε ενα ομορφο Χριστουγεννιάτικο GIVEAWAY! ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΎΘΗΣΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ: ?ΚΑΝΕ FOLLOW @vampfashion ?KANE TAG 2 ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ ————- Την επομενη Κυριακη κάνω την κλήρωση! #GOODLUCK ————- #vampfashion #homewear #pyjamas #babyloading #vamp

A post shared by MADARA CHANNEL ? (@madogasteratou) on

Όπως ήταν αναμενόμενο η γλυκιά μέλλουσα μανούλα δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από το χαρμόσυνο γεγονός στο προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram.

Η Μαντώ Γαστεράτου έχει μοιραστεί μαζί μας ότι περιμένει αγόρι και θα του δώσει το όνομα Γιώργος.

Συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Μαντώ Γαστεράτου είδαμε πώς ως θέμα για το party ήταν το ελεφαντάκι, ο χώρος ήταν εντυπωσιακά στολισμένος με λευκά και μπλε μπαλόνια, παντού υπήρχαν γλύκα και κυριαρχούσε το όνομα που πρόκειται να πάρει ο γιος της, Γιώργος.

Δείτε τις φωτογραφίες από το baby shower που έκανε η Μαντώ Γαστεράτου: