Μαντώ Γαστεράτου : Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από το baby shower

Η Μαντώ Γαστεράτου διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της καθώς μετρά αντίστροφα για την στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά τη το πρώτο της παιδί
10 Δεκεμβρίου 2019 | 14:12

Η Μαντώ Γαστεράτου διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της, μετρώντας αντίστροφα μέχρι να έρθει η την στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ δραστήρια στα social media και σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της.

Έτσι, λοιπόν, η Μαντώ Γαστεράτου λίγες μέρες πριν υποδεχθεί τον γιο της πραγματοποίησε ένα party,το καθιερωμένο baby shower και γιόρτασε με συγγενείς και φίλους τον ερχομό του μικρού της πρίγκιπα.

 

Όπως ήταν αναμενόμενο η γλυκιά μέλλουσα μανούλα δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από το χαρμόσυνο γεγονός στο προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram.

Η Μαντώ Γαστεράτου έχει μοιραστεί μαζί μας ότι περιμένει αγόρι και θα του δώσει το όνομα Γιώργος.

Συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Μαντώ Γαστεράτου είδαμε πώς ως θέμα για το party ήταν το ελεφαντάκι, ο χώρος ήταν εντυπωσιακά στολισμένος με λευκά και μπλε μπαλόνια, παντού υπήρχαν γλύκα και κυριαρχούσε το όνομα που πρόκειται να πάρει ο γιος της, Γιώργος.

Δείτε τις φωτογραφίες από το baby shower που έκανε η Μαντώ Γαστεράτου:





Πρόσφατα Άρθρα
imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version